Milletvekili Sezal, gençlerle buluştu!

POLİTİKA 19.09.2021 - 22:23, Güncelleme: 19.09.2021 - 22:23
 

Milletvekili Sezal, gençlerle buluştu!

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, düzenlenen programla gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Sezal, Karacaoğlan Sümbüllü Parkında “mahalle bizim gençlik bizim” buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Yapmış olduğu programı sosyal medya hesabından paylaşan Sezal şu ifadelere yer verdi, “Karacaoğlan Sümbüllü Parkında mahalle bizim gençlik bizim buluşmasında  İl Gençlik Kolları Başkanı Eren Aşçı, İl ve İlçe gençlik teşkilat mensuplarımız ile birlikte geleceğimiz yarınlarımız olan genç kardeşlerimizle bir araya geldik.”  
Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, düzenlenen programla gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Sezal, Karacaoğlan Sümbüllü Parkında “mahalle bizim gençlik bizim” buluşmasında gençlerle bir araya geldi.

Yapmış olduğu programı sosyal medya hesabından paylaşan Sezal şu ifadelere yer verdi, “Karacaoğlan Sümbüllü Parkında mahalle bizim gençlik bizim buluşmasında 

İl Gençlik Kolları Başkanı Eren Aşçı, İl ve İlçe gençlik teşkilat mensuplarımız ile birlikte geleceğimiz yarınlarımız olan genç kardeşlerimizle bir araya geldik.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.