Milletvekili Sezal, Elbistan ilçesine çıkartma yaptı!

POLİTİKA 14.01.2021 - 04:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Milletvekili Sezal, Elbistan ilçesine çıkartma yaptı!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, Elbistan ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Sezal ilçe ziyaretine Ak Parti ilçe teşkilatıyla başladı, Sezal burada teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.   Sonrasında ise Elbistan Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Özkan Demir'den ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.   Daha sonra ise Elbistan Belediye başkanlığını ziyaret ederek, belediye başkanı Mehmet Gürbüz’den ilçedeki yatırımlar hakkında bilgiler aldı.   İlçede esnaf ziyaretini de ihmal etmeyen Sezal son olarak ise Elbistan gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, Elbistan ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Sezal ilçe ziyaretine Ak Parti ilçe teşkilatıyla başladı, Sezal burada teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

 

Sonrasında ise Elbistan Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Özkan Demir'den ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 


Daha sonra ise Elbistan Belediye başkanlığını ziyaret ederek, belediye başkanı Mehmet Gürbüz’den ilçedeki yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

 


İlçede esnaf ziyaretini de ihmal etmeyen Sezal son olarak ise Elbistan gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.