Milletvekili Sezal, Başkan Çınar’ı ziyaret etti!

31.08.2020 - 22:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Milletvekili Sezal, Başkan Çınar’ı ziyaret etti!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, HAK-İŞ Kahramanmaraş İl başkanı Ömer Çınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Öz-Orman İş sendikası il başkanı Latif Çoban,  Öz - Büro-iş sendikası il başkanı Murat Arifoğlu, Öz-Güvensen Sendikası il Başkanı Erdoğan Çamkömürü ve Öz-sağlık iş Sendikası il Başkanı Muhammed Esat Karaslan da hazır bulundu.     Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Milletvekili Sezal, “Kahramanmaraş HAK-İŞ Sendika Başkanı Ömer Çınar’ı Ziyaret Ettik. İşçi kardeşlerimizin beklentileri ile ilgili istişare ettik. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.”dedi.     Başkan Çınar ise, “Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Cihat Sezal, HAK-İŞ Kahramanmaraş İl Başkanlığımızı ziyarete gelmişlerdir. Sendikal ve gündemdeki konular hakkında geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenledik. Sağlık çalışanlarımızın tümünün toplu taşımadan ücretsiz yararlanması konusunda taleplerimizi de ilettik. Sayın Vekilimiz Cihat Sezal'a Hak-İş İl Başkanlığımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.”ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, HAK-İŞ Kahramanmaraş İl başkanı Ömer Çınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Öz-Orman İş sendikası il başkanı Latif Çoban,  Öz - Büro-iş sendikası il başkanı Murat Arifoğlu, Öz-Güvensen Sendikası il Başkanı Erdoğan Çamkömürü ve Öz-sağlık iş Sendikası il Başkanı Muhammed Esat Karaslan da hazır bulundu.

 

 

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Milletvekili Sezal, “Kahramanmaraş HAK-İŞ Sendika Başkanı Ömer Çınar’ı Ziyaret Ettik. İşçi kardeşlerimizin beklentileri ile ilgili istişare ettik. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

Başkan Çınar ise, “Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Cihat Sezal, HAK-İŞ Kahramanmaraş İl Başkanlığımızı ziyarete gelmişlerdir. Sendikal ve gündemdeki konular hakkında geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenledik. Sağlık çalışanlarımızın tümünün toplu taşımadan ücretsiz yararlanması konusunda taleplerimizi de ilettik. Sayın Vekilimiz Cihat Sezal'a Hak-İş İl Başkanlığımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.