Milletvekili Özdemir’den kurtuluş mesajı!

POLİTİKA 11.02.2022 - 22:42, Güncelleme: 11.02.2022 - 22:42
 

Milletvekili Özdemir’den kurtuluş mesajı!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özdemir, “Bedir’de bir avuç Müslümanın yaptığı, Çanakkale’yi geçilmez kılan kahramanların yaptığı ve “Maraş bize mezar olmadan düşmana gülzar olamaz” diyen Maraşlının yaptığı kahramanlık bu kabildendir.”dedi. İşte milletvekili Özdemir’in o mesajı: “Dünya tarihine geçmiş bütün efsaneler; güce ve haksızlığa karşı mücadele etmiş insanların başarısıdır. Aç kalmış, açıkta kalmış ama namusunu, şerefini, vatanını ve inancını düşmanın insafsız ayaklarına ezdirmemiş insanların ve toplumların hikayesidir.Bedir’de bir avuç Müslümanın yaptığı, Çanakkale’yi geçilmez kılan kahramanların yaptığı ve “Maraş bize mezar olmadan düşmana gülzar olamaz” diyen Maraşlının yaptığı kahramanlık bu kabildendir. Bakınız Bedir savaşının üzerinden 1400 yıl, Çanakkale zaferinin üzerinden 107 yıl ve Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun üzerinden 102 yıl geçmiş ama sanki dün gibi o gün yaşananları anlatıyor ve yaşatıyoruz. Bu kahramanlığa sahip şehrin evladı olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü Maraşlı söz konusu vatan olduğu zaman evine ekmek götüren mazbut esnaf olmaktan, tarlasını süren gariban çiftçi olmaktan, hayvanlarından aldığı bir iki kilo sütle yavrularını helal rızıkla rızıklandıran köylü olmaktan çıkıp o Bedir savaşında ayakları yere değmeyen alaca atlara binmiş savaşçılara dönüşüyorlar. Düşmanlarının dizlerini titretmek için göğüslerindeki iman ve inanç yeterli oluyor. Bu inanç Sütçü İmamın elinden Fransız'ın alnını n çatına sıkılmış kurşuna dönüşüyor. Senem Ayşe’nin elinden bir mavzer mermisine, Arslan Beyin dilinden mücadele emrine, Rıdvan Hocanın dilinden duaya, Mehmet Ali Kısakürek'in kaleminden güçleri birleştiren bir manifestoya, Maraşlı'nın elinden bir kurtuluş ve toplumun yeniden şahlanışına dönüşüyor. Mübarek olsun.”  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özdemir, “Bedir’de bir avuç Müslümanın yaptığı, Çanakkale’yi geçilmez kılan kahramanların yaptığı ve “Maraş bize mezar olmadan düşmana gülzar olamaz” diyen Maraşlının yaptığı kahramanlık bu kabildendir.”dedi.

İşte milletvekili Özdemir’in o mesajı:

“Dünya tarihine geçmiş bütün efsaneler; güce ve haksızlığa karşı mücadele etmiş insanların başarısıdır. Aç kalmış, açıkta kalmış ama namusunu, şerefini, vatanını ve inancını düşmanın insafsız ayaklarına ezdirmemiş insanların ve toplumların hikayesidir.Bedir’de bir avuç Müslümanın yaptığı, Çanakkale’yi geçilmez kılan kahramanların yaptığı ve “Maraş bize mezar olmadan düşmana gülzar olamaz” diyen Maraşlının yaptığı kahramanlık bu kabildendir. Bakınız Bedir savaşının üzerinden 1400 yıl, Çanakkale zaferinin üzerinden 107 yıl ve Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun üzerinden 102 yıl geçmiş ama sanki dün gibi o gün yaşananları anlatıyor ve yaşatıyoruz. Bu kahramanlığa sahip şehrin evladı olmaktan gurur duyuyoruz.

Çünkü Maraşlı söz konusu vatan olduğu zaman evine ekmek götüren mazbut esnaf olmaktan, tarlasını süren gariban çiftçi olmaktan, hayvanlarından aldığı bir iki kilo sütle yavrularını helal rızıkla rızıklandıran köylü olmaktan çıkıp o Bedir savaşında ayakları yere değmeyen alaca atlara binmiş savaşçılara dönüşüyorlar. Düşmanlarının dizlerini titretmek için göğüslerindeki iman ve inanç yeterli oluyor. Bu inanç Sütçü İmamın elinden Fransız'ın alnını n çatına sıkılmış kurşuna dönüşüyor. Senem Ayşe’nin elinden bir mavzer mermisine, Arslan Beyin dilinden mücadele emrine, Rıdvan Hocanın dilinden duaya, Mehmet Ali Kısakürek'in kaleminden güçleri birleştiren bir manifestoya, Maraşlı'nın elinden bir kurtuluş ve toplumun yeniden şahlanışına dönüşüyor. Mübarek olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.