Milletvekili Özdemir ve Sezal Hazine Bakanıyla görüştü!

POLİTİKA 17.06.2021 - 15:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Milletvekili Özdemir ve Sezal Hazine Bakanıyla görüştü!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.   Ziyarette Mali müşavirlerin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentileri, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerine yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konular görüşüldü.   Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan milletvekilleri şu açıklamalarda bulundu; Milletvekili Ahmet Özdemir, “ Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Lütfi Elvan ile bir araya geldik. Mali müşavirlerimizin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentilerini, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerimize yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konuları görüştük. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri için teşekkür ederiz.”dedi.   Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise; “Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan ile bir araya geldik. Mali müşavirlerimizin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentilerini, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerimize yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konuları görüştük. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri için teşekkür ederiz.”dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Mali müşavirlerin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentileri, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerine yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konular görüşüldü.

 

Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan milletvekilleri şu açıklamalarda bulundu; Milletvekili Ahmet Özdemir, “ Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Lütfi Elvan ile bir araya geldik. Mali müşavirlerimizin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentilerini, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerimize yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konuları görüştük. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri için teşekkür ederiz.”dedi.

 

Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise; “Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan ile bir araya geldik. Mali müşavirlerimizin destek ve teşvik paketleri ile ilgili talep ve beklentilerini, Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerimize yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konuları görüştük. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri için teşekkür ederiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.