Milletvekili Özdemir, Elbistan’da!

POLİTİKA 21.08.2019 - 09:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Milletvekili Özdemir, Elbistan’da!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Elbistan’da.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 1 Ekim'e kadar tatile girmesinin akabinde Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Özdemir, sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerinde ilk durağı Elbistan oldu. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Özdemir, ziyaretinde yaptığı açıklamasında: “Bugün, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Elbistan ilçemizdeyiz. Programımıza Elbistan Belediyemizi ziyaret ederek başladık. Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Elbistan'a yapılacak hizmetler üzerine istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi. Daha sonra Elbistan Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret ettik. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizle samimi bir muhabbet gerçekleştirdiklerini söyleyen Özdemir: “Partimizin 18. Yılı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz Önceki dönem Başkanlarımızı ziyaret kapsamında Önceki dönem Elbistan İlçe Başkanımız Mehmet Erdoğan beyi, Mevlüt Kurt beyi, Murat Mercan beyi, Önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fatoş Ertaş hanımefendiyi, Elbistan 2. Noteri Fatoş Esertaş hanımefendiyi ziyaret ederek Ak davamıza verdiği emekler için bir kez daha teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Elbistan’da.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 1 Ekim'e kadar tatile girmesinin akabinde Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Özdemir, sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerinde ilk durağı Elbistan oldu. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Özdemir, ziyaretinde yaptığı açıklamasında: “Bugün, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Elbistan ilçemizdeyiz. Programımıza Elbistan Belediyemizi ziyaret ederek başladık. Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Elbistan'a yapılacak hizmetler üzerine istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Elbistan Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret ettik. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizle samimi bir muhabbet gerçekleştirdiklerini söyleyen Özdemir: “Partimizin 18. Yılı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz Önceki dönem Başkanlarımızı ziyaret kapsamında Önceki dönem Elbistan İlçe Başkanımız Mehmet Erdoğan beyi, Mevlüt Kurt beyi, Murat Mercan beyi, Önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fatoş Ertaş hanımefendiyi, Elbistan 2. Noteri Fatoş Esertaş hanımefendiyi ziyaret ederek Ak davamıza verdiği emekler için bir kez daha teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.