Milletvekili Özdemir, Barlas’ın bu sözleriyle muhalefete yüklendi!

POLİTİKA 29.01.2023 - 14:13, Güncelleme: 30.01.2023 - 21:23
 

Milletvekili Özdemir, Barlas’ın bu sözleriyle muhalefete yüklendi!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir, gazeteci Mehmet Barlas’ın bu sözleriyle muhalefete yüklendi.

Ak Parti’li Ahmet Özdemir, Genel seçim tarihi belli oldu ama 6’lı masanın hala Cumhurbaşkanı aday belli olmamasını şu sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından Gazeteci Mehmet Barlas’ın sözleriyle muhalefeti eleştiren Özdemir, “Mehmet Barlas, Normal şartlarda bir doğum 9 ayda oluyor. Altılı Masa ise 11 ay geçmesine rağmen hâlâ liderini doğuramadı. "Tüp bebek" olması beklenen liderin doğmayıp sonunda 74 yaşın üzerindeki Kılıçdaroğlu'nun "yeni bir lider" diye tüplenmesi bekleniyor.”ifadelerine yer verdi.    
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir, gazeteci Mehmet Barlas’ın bu sözleriyle muhalefete yüklendi.

Ak Parti’li Ahmet Özdemir, Genel seçim tarihi belli oldu ama 6’lı masanın hala Cumhurbaşkanı aday belli olmamasını şu sözlerle eleştirdi.

Sosyal medya hesabından Gazeteci Mehmet Barlas’ın sözleriyle muhalefeti eleştiren Özdemir, “Mehmet Barlas, Normal şartlarda bir doğum 9 ayda oluyor. Altılı Masa ise 11 ay geçmesine rağmen hâlâ liderini doğuramadı. "Tüp bebek" olması beklenen liderin doğmayıp sonunda 74 yaşın üzerindeki Kılıçdaroğlu'nun "yeni bir lider" diye tüplenmesi bekleniyor.”ifadelerine yer verdi.

 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.