Milletvekili Öçal’dan Hak-İş’e Bayram Tadında Ziyaret!

12.08.2019 - 16:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Milletvekili Öçal’dan Hak-İş’e Bayram Tadında Ziyaret!

Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanlığında organize edilen bayramlaşma programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal katıldı.

Kurulduğu günden beri alın terinin, helal rızkın mücadelesini veren Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Çınar’ı ve kıymetli üyelerini ziyaret ettik ifadelerini kullanan Öçal: “Öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun. Evinize huzur ve mutluluk getirsin. Aslında her ne kadar iş kolları ayrıda olsa Memur-Sen ile Hak-İş’in doğuş kaynakları aynı. Alın teri bizim için önemli. Sizlerde alın teri ile emekten gelen insanlar olarak bizim kendi içimizden bildiğimiz insanlarsınız. Milletvekiliyiz, şehrimizin siyasi bir kimliğiyiz ama bize yol arkadaşlığı yapan insanlarsınız. Gücümüzü biz yine sizlerden alıyoruz. Biz sorunlarınızı biliyoruz ve çözüm üretmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ben tekrardan hepinize teşekkür ediyorum ve Mübarek Kurban Bayramınızı da kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet - İş Şube Başkanı Ömer Çınar: “Öncelikte tüm üyelerimizin ve İslam eliminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayramının ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bizleri en iyi anlayan isimlerden biri sayın vekilimizdir. Çünkü kendisi de sendikacıdır. Bizler elbette alın teriyle çalışan, çocuklarımızın rızkını kazanmanın mücadelesini veren, ekmeğinin peşinde olan insanlarız. Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Ben sayın vekilimize ve AK Parti İl Başkan Yardımız Atilla Kelebek beye teşekkür ederim. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanlığında organize edilen bayramlaşma programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal katıldı.

Kurulduğu günden beri alın terinin, helal rızkın mücadelesini veren Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Çınar’ı ve kıymetli üyelerini ziyaret ettik ifadelerini kullanan Öçal: “Öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun. Evinize huzur ve mutluluk getirsin. Aslında her ne kadar iş kolları ayrıda olsa Memur-Sen ile Hak-İş’in doğuş kaynakları aynı. Alın teri bizim için önemli. Sizlerde alın teri ile emekten gelen insanlar olarak bizim kendi içimizden bildiğimiz insanlarsınız. Milletvekiliyiz, şehrimizin siyasi bir kimliğiyiz ama bize yol arkadaşlığı yapan insanlarsınız. Gücümüzü biz yine sizlerden alıyoruz. Biz sorunlarınızı biliyoruz ve çözüm üretmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ben tekrardan hepinize teşekkür ediyorum ve Mübarek Kurban Bayramınızı da kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet - İş Şube Başkanı Ömer Çınar: “Öncelikte tüm üyelerimizin ve İslam eliminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayramının ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bizleri en iyi anlayan isimlerden biri sayın vekilimizdir. Çünkü kendisi de sendikacıdır. Bizler elbette alın teriyle çalışan, çocuklarımızın rızkını kazanmanın mücadelesini veren, ekmeğinin peşinde olan insanlarız. Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Ben sayın vekilimize ve AK Parti İl Başkan Yardımız Atilla Kelebek beye teşekkür ederim. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.