Milletvekili Aycan, Başkan Orhan’ı ziyaret etti!

20.08.2020 - 18:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Milletvekili Aycan, Başkan Orhan’ı ziyaret etti!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.

MHP’li milletvekili prof.Dr Aycan, Kahramanmaraş Kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.   Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren başkan Orhan sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada: “Sayın milletvekilimiz Sefer Aycan Beyefendi Kabzımallar ve komisyoncular odamıza ve Hal Esnaflarımıza ziyarete bulundular. Sayın vekilimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.”dedi.  
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.

MHP’li milletvekili prof.Dr Aycan, Kahramanmaraş Kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.

 


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren başkan Orhan sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada: “Sayın milletvekilimiz Sefer Aycan Beyefendi Kabzımallar ve komisyoncular odamıza ve Hal Esnaflarımıza ziyarete bulundular. Sayın vekilimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.