Milletvekili Ahmet Özdemir, 2 yıldır tarımda sorun yaşamıyoruz!

POLİTİKA 27.01.2023 - 20:22, Güncelleme: 30.01.2023 - 22:17
 

Milletvekili Ahmet Özdemir, 2 yıldır tarımda sorun yaşamıyoruz!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, son 2 yıldır tarımda sıkıntı yaşanmadığı söyledi. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında “Kahramanmaraş Tarımının Bugünü ve Yarını" konulu toplantı düzenlendi. Programa Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’de katıldı.   “Aramazda çok iyi bir uyum var” Programda konuşan Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir,“Bir Kahramanmaraşlının Tarım bakanı olmasından dolayı elbette gurur duyuyoruz. Ama daha büyük bir gurur var. Tarım bakanımız göreve geldiğinde sahayı çok iyi analiz etti ve 2 yıldır tarımla ilgili saha hiçbir sorun yaşamıyoruz. Sorunlara hakim bir şekilde yapmış olduğu çalışmalarla tarım yönüyle çok rahat günler geçiriyoruz. O yüzden sayın bakanımızı ve ekibine minnettarız. Şehrimizle ilgili taleplerimize çok hakim. Aramızda çok iyi bir uyum var. İnşallah kahraman şehrimiz için çok daha iyi şeyler yapacağız.”ifadelerine yer verdi.    
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, son 2 yıldır tarımda sıkıntı yaşanmadığı söyledi. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında “Kahramanmaraş Tarımının Bugünü ve Yarını" konulu toplantı düzenlendi. Programa Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’de katıldı.  

“Aramazda çok iyi bir uyum var”

Programda konuşan Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir,“Bir Kahramanmaraşlının Tarım bakanı olmasından dolayı elbette gurur duyuyoruz. Ama daha büyük bir gurur var.

Tarım bakanımız göreve geldiğinde sahayı çok iyi analiz etti ve 2 yıldır tarımla ilgili saha hiçbir sorun yaşamıyoruz.

Sorunlara hakim bir şekilde yapmış olduğu çalışmalarla tarım yönüyle çok rahat günler geçiriyoruz. O yüzden sayın bakanımızı ve ekibine minnettarız. Şehrimizle ilgili taleplerimize çok hakim.

Aramızda çok iyi bir uyum var. İnşallah kahraman şehrimiz için çok daha iyi şeyler yapacağız.”ifadelerine yer verdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.