“Milletin Asıl Gücü; İmanlı Ve İnançlı Gençliğidir”

10.02.2019 - 14:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Milletin Asıl Gücü; İmanlı Ve İnançlı Gençliğidir”

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Erkan Pınarbaşı, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Pınarbaşı, "Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizleri milletimizin VATAN ve BAYRAK sevgisinin ne kadar kutsal olduğunu gösterir.”dedi. “Destanlar kolay kazanılmadı” Destanların kolay yazılmadığını vurgulayan Erkan Pınarbaşı, şunları söyledi , “Tarihimizin ne kadar şan ve şerefle dolu olduğunu söylememize gerek yok. Kahramanmaraş'ımız kurtuluş savaşında verdiği üstün mücadele ile tarihe bir destan yazmıştır. Dünyanın süper güçleri arasında bulunan Fransızlara karşı yokluk içinde, tabiri caizse tanka topa karşı kazma kürekle bir mücadele vermiştir. Bu fedakarlıklar sonucu şehrimiz bağımsızlık mücadelesini kazanarak milletin namusunu ve şerefini çiğnetmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Verilen bu mücadele Kurtuluş Savaşına bir moral ve motivasyon katmış, yani Malazgirt'in, Niğbolu'nun, Mohaç'ın,  İstanbul Fethi'nin ve Çanakkale'nin ruhu yeniden kazandırmıştır. Biz tarih boyunca hiçbir zulme boyun eğmemiş bir milletin evlatlarıyız. Biz her zaman zayıf ve güçsüzün yanında olduk, biz hep mazlumun yanında olduk, biz her zaman haktan yana olduk. Biz güçlüden yana olup asla zulme rıza göstermedik.  Sözlerimizi  Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocamızın bir sözü ile bitirmek istiyorum. Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil imanlı ve inançlı gençliğidir"
Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Erkan Pınarbaşı, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Pınarbaşı, "Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizleri milletimizin VATAN ve BAYRAK sevgisinin ne kadar kutsal olduğunu gösterir.”dedi.

“Destanlar kolay kazanılmadı”

Destanların kolay yazılmadığını vurgulayan Erkan Pınarbaşı, şunları söyledi , “Tarihimizin ne kadar şan ve şerefle dolu olduğunu söylememize gerek yok. Kahramanmaraş'ımız kurtuluş savaşında verdiği üstün mücadele ile tarihe bir destan yazmıştır. Dünyanın süper güçleri arasında bulunan Fransızlara karşı yokluk içinde, tabiri caizse tanka topa karşı kazma kürekle bir mücadele vermiştir. Bu fedakarlıklar sonucu şehrimiz bağımsızlık mücadelesini kazanarak milletin namusunu ve şerefini çiğnetmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Verilen bu mücadele Kurtuluş Savaşına bir moral ve motivasyon katmış, yani Malazgirt'in, Niğbolu'nun, Mohaç'ın,  İstanbul Fethi'nin ve Çanakkale'nin ruhu yeniden kazandırmıştır. Biz tarih boyunca hiçbir zulme boyun eğmemiş bir milletin evlatlarıyız. Biz her zaman zayıf ve güçsüzün yanında olduk, biz hep mazlumun yanında olduk, biz her zaman haktan yana olduk. Biz güçlüden yana olup asla zulme rıza göstermedik.  Sözlerimizi  Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hocamızın bir sözü ile bitirmek istiyorum. Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil imanlı ve inançlı gençliğidir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.