MHP’li Satıcı, Kapalı Çarşı’da Esnafları Ziyaret Etti!

POLİTİKA 23.02.2022 - 20:05, Güncelleme: 23.02.2022 - 20:05
 

MHP’li Satıcı, Kapalı Çarşı’da Esnafları Ziyaret Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Emrah Satıcı, kapalı çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Emrah Satıcı ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte kapalı çarşı’da esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Satıcı şu ifadelere yer verdi: “Bugün MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak, kapalı çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Sorunların çözümü noktasında yetkililere gerekli bilgilendirmeyi yapacağımızı ilettik.Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin"Türkiye, büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir. Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha güzel olacaktır." sözünden hareketle esnafımıza devletimize güvenmesi gerektiğini dile getirdik.”  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Emrah Satıcı, kapalı çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Emrah Satıcı ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte kapalı çarşı’da esnaf ziyareti yaptı.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Satıcı şu ifadelere yer verdi: “Bugün MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak, kapalı çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Sorunların çözümü noktasında yetkililere gerekli bilgilendirmeyi yapacağımızı ilettik.Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin"Türkiye, büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir.

Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha güzel olacaktır." sözünden hareketle esnafımıza devletimize güvenmesi gerektiğini dile getirdik.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.