MHP’li Gürz, Onlar teşkilatlarına fayda değil, zarar verirler!

YEREL HABERLER 28.11.2022 - 09:57, Güncelleme: 28.11.2022 - 21:06
 

MHP’li Gürz, Onlar teşkilatlarına fayda değil, zarar verirler!

MHP’li Gürz, siyasi partilerin teşkilatları hakkında konuştu. Gürz, “Bir teşkilatın yerelde; içerisinde, Kuzey- Güney/ doğu- Batı, diye bir ayrım olamaz.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’de siyaset yapan Kahramanmaraş’ta sevilen iş insanı Adem Gürz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Gürz paylaşımında, “Bir teşkilatın yerelde; içerisinde, kuzey- Güney/ doğu- Batı, diye veya merkez diye bir ayrım olamaz. Teşkilatların bir hiyerarşisi, disiplini ve değerleri vardır. Bunların ışığında, mücadelesini sürdürür. Bu tür siyaset güdenler, bunu bir söylem haline getirenler; teşkilatlarına fayda değil, zarar verirler, ayrışmalara sebep olurlar.Teşkilatları başarılı kılan, birlik ve bütünlüklerin de ki, samimiyetleridir. Bunun vurgulanması doğru olandır. Bizim siyasetimiz de böyle bir şey yoktur. Ülküdaşımız vardır, davamız vardır, şehrimizin insanı vardır. Zaten teşkilat; aynı düşünceye sahip, insanların, bir araya gelerek, oluşturdukları güçtür.”ifadelerine yer verdi. 
MHP’li Gürz, siyasi partilerin teşkilatları hakkında konuştu. Gürz, “Bir teşkilatın yerelde; içerisinde, Kuzey- Güney/ doğu- Batı, diye bir ayrım olamaz.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’de siyaset yapan Kahramanmaraş’ta sevilen iş insanı Adem Gürz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 Gürz paylaşımında, “Bir teşkilatın yerelde; içerisinde, kuzey- Güney/ doğu- Batı, diye veya merkez diye bir ayrım olamaz. Teşkilatların bir hiyerarşisi, disiplini ve değerleri vardır.

Bunların ışığında, mücadelesini sürdürür. Bu tür siyaset güdenler, bunu bir söylem haline getirenler; teşkilatlarına fayda değil, zarar verirler, ayrışmalara sebep olurlar.Teşkilatları başarılı kılan, birlik ve bütünlüklerin de ki, samimiyetleridir.

Bunun vurgulanması doğru olandır. Bizim siyasetimiz de böyle bir şey yoktur. Ülküdaşımız vardır, davamız vardır, şehrimizin insanı vardır. Zaten teşkilat; aynı düşünceye sahip, insanların, bir araya gelerek, oluşturdukları güçtür.”ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.