MHP’li Gürz, Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız!

POLİTİKA 29.03.2023 - 22:28, Güncelleme: 29.03.2023 - 23:19
 

MHP’li Gürz, Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Adem Gürz, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

fisiltihaber.com.tr genel yayın yönetmeni Ali Keklik’in sorularını yanıtlayan Gürz, “Ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz. Partime davama ülkeme hizmet etme düşüncesiyle bu yola çıktım. Bu zorlu süreçte görev almak istedim.”dedi. “Umutları yeniden yeşerteceğiz” Kahramanmaraş’taki insanların umutlarını yeniden yeşerteceklerine dikkat çeken Adem Gürz, “Şehrimizin bu zorlu gününde birlikte ayağa kaldıracağız. Bizlerin bu doğrultuda hareket edeceğiz. Umutları nasıl yeniden yeşertmeliyiz bunu gayreti içerisinde olacağız. İnsanlarımıza umut aşılamalıyız. Bu zorlu süreçte diğer milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Bizler aday listesinde olmasak bile aday gibi çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.   
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Adem Gürz, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

fisiltihaber.com.tr genel yayın yönetmeni Ali Keklik’in sorularını yanıtlayan Gürz, “Ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz. Partime davama ülkeme hizmet etme düşüncesiyle bu yola çıktım. Bu zorlu süreçte görev almak istedim.”dedi.

“Umutları yeniden yeşerteceğiz”

Kahramanmaraş’taki insanların umutlarını yeniden yeşerteceklerine dikkat çeken Adem Gürz, “Şehrimizin bu zorlu gününde birlikte ayağa kaldıracağız. Bizlerin bu doğrultuda hareket edeceğiz. Umutları nasıl yeniden yeşertmeliyiz bunu gayreti içerisinde olacağız. İnsanlarımıza umut aşılamalıyız.

Bu zorlu süreçte diğer milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Bizler aday listesinde olmasak bile aday gibi çalışacağız.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.