MHP’li Demiröz, Semih Yalçın’ı ve İzzet Ulvi Yönter’i ziyaret etti!

YEREL HABERLER 08.01.2023 - 21:04, Güncelleme: 08.01.2023 - 21:04
 

MHP’li Demiröz, Semih Yalçın’ı ve İzzet Ulvi Yönter’i ziyaret etti!

MHP Kahramanmaraş il başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, il başkanları toplantısı için gittiği parti genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş il başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, il başkanları toplantısı için gittiği parti genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu.  Başkan Demiröz ziyaretleri kapsamında MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’i makamında ziyaret etti.  Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Demiröz şu ifadelere yer verdi, “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Beyfendiyi makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldık. Teşkilatlarımıza ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize selamlarını iletti. Genel Başkan Yardımcımız Sayın İzzet Ulvi Yönter Beyefendiyi ziyaretimiz Başkanımız teşkilatımıza ve hemşehrilerimize selamlarını ilettiler.”  
MHP Kahramanmaraş il başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, il başkanları toplantısı için gittiği parti genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş il başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, il başkanları toplantısı için gittiği parti genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu. 

Başkan Demiröz ziyaretleri kapsamında MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’i makamında ziyaret etti. 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Demiröz şu ifadelere yer verdi, “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Beyfendiyi makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldık. Teşkilatlarımıza ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize selamlarını iletti. Genel Başkan Yardımcımız Sayın İzzet Ulvi Yönter Beyefendiyi ziyaretimiz Başkanımız teşkilatımıza ve hemşehrilerimize selamlarını ilettiler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.