MHP’li Ali Başkan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 24.03.2022 - 19:44, Güncelleme: 24.03.2022 - 19:46
 

MHP’li Ali Başkan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Tufan ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Dereboğazı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Tufan mahalle çalışmalarının önemine değindi. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tufan şu açıklamalarda bulundu: “Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında yapmış olduğumuz programımızda bu akşam Dereboğazı mahallemizde Belediye Encümeniz Nazım Çetinkaya ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik. Programı ayarlayan mahalle temsilcimiz Mustafa Mimsin’e, bizlere ev sahipliği yapan muhtarımız Ahmet Şafak ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Tufan ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Dereboğazı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Tufan mahalle çalışmalarının önemine değindi.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tufan şu açıklamalarda bulundu: “Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında yapmış olduğumuz programımızda bu akşam Dereboğazı mahallemizde Belediye Encümeniz Nazım Çetinkaya ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Programı ayarlayan mahalle temsilcimiz Mustafa Mimsin’e, bizlere ev sahipliği yapan muhtarımız Ahmet Şafak ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.