MHP’li Adem Gürz, miting öncesi Devlet Bahçeli ile görüştü!

POLİTİKA 05.02.2023 - 20:19, Güncelleme: 05.02.2023 - 20:43
 

MHP’li Adem Gürz, miting öncesi Devlet Bahçeli ile görüştü!

Kahramanmaraşlı iş insanı MHP’li Adem Gürz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Tekirdağ mitingi öncesi Kahramanmaraşlıların selamını iletti.

İş insanı Adem Gürz, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tekirdağ mitingi öncesi Tekirdağ’a gitti.  Gürz, miting öncesi ilk olarak MHP Genel Başkan yardımcısı Edip Semih Yalçın ile görüştü. Daha sonra ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek Kahramanmaşlıların selamını iletti. Gürz sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Liderimiz genel başkanımızın Tekirdağ da elini öptük, Kahramanmaraşlı Ülküdaşlarımızın selamını ilettik, liderimizde tüm ülküdaşlarımıza selamlarını iletti.” İfadelerine yer verdi.  
Kahramanmaraşlı iş insanı MHP’li Adem Gürz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Tekirdağ mitingi öncesi Kahramanmaraşlıların selamını iletti.

İş insanı Adem Gürz, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tekirdağ mitingi öncesi Tekirdağ’a gitti. 

Gürz, miting öncesi ilk olarak MHP Genel Başkan yardımcısı Edip Semih Yalçın ile görüştü.

Daha sonra ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek Kahramanmaşlıların selamını iletti.

Gürz sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Liderimiz genel başkanımızın Tekirdağ da elini öptük, Kahramanmaraşlı Ülküdaşlarımızın selamını ilettik, liderimizde tüm ülküdaşlarımıza selamlarını iletti.” İfadelerine yer verdi.

 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.