MHP’de istifa için kritik günler! MHP’de sessiz istifa yaşandı mı?

YEREL HABERLER 27.11.2022 - 17:12, Güncelleme: 27.11.2022 - 17:12
 

MHP’de istifa için kritik günler! MHP’de sessiz istifa yaşandı mı?

MHP’den Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor. İstifalar için son 3 gün...

MHP’den Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor. 2023 genel seçimleri öncesi MHP’de teşkilat mensuplarından milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için takvim açıklanmıştı. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor. Haber hazırlanana kadar MHP Kahramanmaraş il ilçe teşkilatlarından bir istifa haberi duymadık. Önümüzdeki hafta içerisinde Pazartesi, Salı günü il ilçe teşkilatlarında istifaların olacağı belirtiliyor.   
MHP’den Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor. İstifalar için son 3 gün...

MHP’den Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor.

2023 genel seçimleri öncesi MHP’de teşkilat mensuplarından milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için takvim açıklanmıştı.

Milletvekili aday adayı olmayı düşünen teşkilat mensupları Kasım ayının sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor.

Haber hazırlanana kadar MHP Kahramanmaraş il ilçe teşkilatlarından bir istifa haberi duymadık. Önümüzdeki hafta içerisinde Pazartesi, Salı günü il ilçe teşkilatlarında istifaların olacağı belirtiliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.