MHP Kahramanmaraş’ta kongre süreci başladı!

POLİTİKA 21.07.2020 - 22:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

MHP Kahramanmaraş’ta kongre süreci başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş’ta yapacağı kongrelerin tarihi belli oldu.

14 Mart 2021 tarihinde yapılacak MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde il ve ilçe kongre süreçleri devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta kongre tarihleri belli oldu.   İlçe kongrelerine 15 Ağustos’ta Afşin ve Ekinözü ile start verecek olan MHP’de, 16 Ağustos Göksun, Pazarcık, 18 Ağustos Nurhak, 19 Ağustos Çağlayancerit, 22 Ağustos Onikişubat, 23 Ağustos Andırın Türkoğlu, 29 Ağustos Elbistan ve son olarak 30 Ağustos Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı kongresi ile kongreler tamamlanacak.
Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş’ta yapacağı kongrelerin tarihi belli oldu.

14 Mart 2021 tarihinde yapılacak MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde il ve ilçe kongre süreçleri devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta kongre tarihleri belli oldu.

 

İlçe kongrelerine 15 Ağustos’ta Afşin ve Ekinözü ile start verecek olan MHP’de, 16 Ağustos Göksun, Pazarcık, 18 Ağustos Nurhak, 19 Ağustos Çağlayancerit, 22 Ağustos Onikişubat, 23 Ağustos Andırın Türkoğlu, 29 Ağustos Elbistan ve son olarak 30 Ağustos Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı kongresi ile kongreler tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.