MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında devir teslim!

YEREL HABERLER 26.12.2022 - 19:48, Güncelleme: 26.12.2022 - 19:48
 

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında devir teslim!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığına atanan Hüseyin Vahit Demiröz, düzenlenen törenle görevi Ertuğrul Doğan’dan devraldı.

Geçtiğimiz günlerde, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak adına İl Başkanlığı'ndan istifa eden Ertuğrul Doğan, MHP İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde koltuğunu Hüseyin Vahit Demiröz’e teslim etti. Ertuğrul Doğan, programda yeni İl Başkanı Demiröz’e görevinde başarılar diledi. Bayrağı devralan Hüseyin Vahit Demiröz yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Demiröz şöyle konuştu; “Kutsal davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bize layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, bizler için onurdur gururdur. Bugün teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden daha da üst noktalara çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.” Görevi devreden Ertuğrul Doğan ise 5 yıl boyunca bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerini gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdiğini belirtti. Her daim Hüseyin Vahit Demiröz’ün yanında olacağını Vurgulayan Doğan şunları kaydetti; “Yaklaşık olarak 5 yıl boyunca yürüttüğüm İl Başkanlığı görevi süresince; bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdik. Çok değerli Başkanlık Divanım ve İl Yönetim Kurulu Üyelerim ile ilimizde planladığımız parti hedeflerimizin pek çoğunu gerçekleştirmiş olmanın onur ve gururunu yaşadığımı herkesin bilmesini istiyorum. İl Başkanlığım döneminde birlikte görev yapmaktan onur duyduğum pek çok şeyi birlikte başardığımız kıymetli İl Yönetim Kurulu Üyelerime, İl Disiplin Kurulu Üyelerime, İl KAÇEP Komisyon Başkanım ve Komisyon Üyelerime, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe KAÇEP Başkan ve Komisyon Üyelerime, Belediye Meclis Üyelerime, Cumhur İttifakının değerli Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına, Kıymetli Basın Mensuplarına ve her biri birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım ile kahraman şehrin her biri kahraman evlatlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığına atanan Hüseyin Vahit Demiröz, düzenlenen törenle görevi Ertuğrul Doğan’dan devraldı.

Geçtiğimiz günlerde, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak adına İl Başkanlığı'ndan istifa eden Ertuğrul Doğan, MHP İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde koltuğunu Hüseyin Vahit Demiröz’e teslim etti.

Ertuğrul Doğan, programda yeni İl Başkanı Demiröz’e görevinde başarılar diledi.

Bayrağı devralan Hüseyin Vahit Demiröz yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Demiröz şöyle konuştu;

“Kutsal davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bize layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, bizler için onurdur gururdur. Bugün teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden daha da üst noktalara çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.”

Görevi devreden Ertuğrul Doğan ise 5 yıl boyunca bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerini gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdiğini belirtti.

Her daim Hüseyin Vahit Demiröz’ün yanında olacağını Vurgulayan Doğan şunları kaydetti;

“Yaklaşık olarak 5 yıl boyunca yürüttüğüm İl Başkanlığı görevi süresince; bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdik. Çok değerli Başkanlık Divanım ve İl Yönetim Kurulu Üyelerim ile ilimizde planladığımız parti hedeflerimizin pek çoğunu gerçekleştirmiş olmanın onur ve gururunu yaşadığımı herkesin bilmesini istiyorum. İl Başkanlığım döneminde birlikte görev yapmaktan onur duyduğum pek çok şeyi birlikte başardığımız kıymetli İl Yönetim Kurulu Üyelerime, İl Disiplin Kurulu Üyelerime, İl KAÇEP Komisyon Başkanım ve Komisyon Üyelerime, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe KAÇEP Başkan ve Komisyon Üyelerime, Belediye Meclis Üyelerime, Cumhur İttifakının değerli Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına, Kıymetli Basın Mensuplarına ve her biri birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım ile kahraman şehrin her biri kahraman evlatlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.