MHP il başkanı Demiröz İlk ziyaretini Erenler Kültür Derneğine yaptı!

YEREL HABERLER 29.12.2022 - 22:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 22:23
 

MHP il başkanı Demiröz İlk ziyaretini Erenler Kültür Derneğine yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş il başkanı Vahit Demiröz, ilk ziyaretini Erenler Kültür Derneği Dernek Başkanı Müslüm İbili’ye yaptı.

Başkan Demiröz’ün bu ziyaretinde MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, MHP Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, Türkiye Kamu Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ziya Yenipınar ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakan Hakkoymaz yer aldı. Ziyarette konuşan MHP’li Demiröz,“Unutulmasın ki, biz ezelden ebede uzanan ve asla kırılamayacak kardeşlik bağlarına sahibiz. Hiç kimseyle ayrımız, gayrımız yok. Birlik ve beraberliğimizin Kahramanmaraş’ta da aynı minvalde olduğunu ifade etmek üzere Erenler Kültür derneğini Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile ziyaret ettik.”dedi Kahramanmaraş Erenler Kültür Derneği Başkanı Müslüm İbili ise  “Türk topraklarında devletin bekası için etnik azınlıkların hepsi bir can olur. Biz de hepimiz burada bir can olmaya çalışıyoruz. Barış, kardeşlik, sevgi, saygı, içerisinde adaleti temsil etmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş il başkanı Vahit Demiröz, ilk ziyaretini Erenler Kültür Derneği Dernek Başkanı Müslüm İbili’ye yaptı.

Başkan Demiröz’ün bu ziyaretinde MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, MHP Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, Türkiye Kamu Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ziya Yenipınar ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakan Hakkoymaz yer aldı.

Ziyarette konuşan MHP’li Demiröz,“Unutulmasın ki, biz ezelden ebede uzanan ve asla kırılamayacak kardeşlik bağlarına sahibiz. Hiç kimseyle ayrımız, gayrımız yok. Birlik ve beraberliğimizin Kahramanmaraş’ta da aynı minvalde olduğunu ifade etmek üzere Erenler Kültür derneğini Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile ziyaret ettik.”dedi

Kahramanmaraş Erenler Kültür Derneği Başkanı Müslüm İbili ise  “Türk topraklarında devletin bekası için etnik azınlıkların hepsi bir can olur. Biz de hepimiz burada bir can olmaya çalışıyoruz. Barış, kardeşlik, sevgi, saygı, içerisinde adaleti temsil etmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.