MHP Dulkadiroğlu teşkilatı kan bağışında bulundu!

POLİTİKA 26.12.2020 - 23:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

MHP Dulkadiroğlu teşkilatı kan bağışında bulundu!

MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Kızılay’a kan bağışında bulundu.

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı yapmış olduğu açıklamada şu fadelere yer verdi: “ MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz Bey ile son günlerde kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulunduk. 1868 yılında bir grup hekim tarafından kurulan Kızılay şuan ülkemizde Kamu Yararına çalışarak çok önemli faaliyetlerde bulunuyor.     Kan bağış işleminin akabinde Türk Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu beyfendiye simsırma Türk Bayrağı hediye ettik. Bu vesileyle Türk Milletine kan bağışında bulunarak hasta yakınlarına ve insanlığa ümit olma çağrısında bulunuyoruz.”  
MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Kızılay’a kan bağışında bulundu.

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı yapmış olduğu açıklamada şu fadelere yer verdi: “


MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz Bey ile son günlerde kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulunduk. 1868 yılında bir grup hekim tarafından kurulan Kızılay şuan ülkemizde Kamu Yararına çalışarak çok önemli faaliyetlerde bulunuyor.

 

 

Kan bağış işleminin akabinde Türk Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu beyfendiye simsırma Türk Bayrağı hediye ettik. Bu vesileyle Türk Milletine kan bağışında bulunarak hasta yakınlarına ve insanlığa ümit olma çağrısında bulunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.