Mezuniyet Defilesi Katılımcıları Büyüledi!

KÜLTÜR 30.05.2024 - 19:54, Güncelleme: 30.05.2024 - 19:54
 

Mezuniyet Defilesi Katılımcıları Büyüledi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından “Mezuniyet Defilesi” düzenlendi.

Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Mezuniyet Defilesine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Ercan, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin, Öğr. Gör. Yasemin Yasa koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları koleksiyon çalışmaları salondaki katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi. Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin günlük, geleneksel, gotik, dekonstrüksiyon, abiye ve gelinlik gibi farklı temalarda hazırlamış oldukları giysi koleksiyonları defilede görücüye çıktı. Defile sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci defilenin koreografisini yapan ve organizasyonunu sağlayan Öğr. Gör. Yasemin Yasa’ya belge takdiminde bulundu. Defile günün anısına verilen kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından “Mezuniyet Defilesi” düzenlendi.

Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Mezuniyet Defilesine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Ercan, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin, Öğr. Gör. Yasemin Yasa koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları koleksiyon çalışmaları salondaki katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin günlük, geleneksel, gotik, dekonstrüksiyon, abiye ve gelinlik gibi farklı temalarda hazırlamış oldukları giysi koleksiyonları defilede görücüye çıktı.

Defile sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci defilenin koreografisini yapan ve organizasyonunu sağlayan Öğr. Gör. Yasemin Yasa’ya belge takdiminde bulundu.

Defile günün anısına verilen kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.