Meyve ve Sebze Hali dezenfekte edildi!

SAĞLIK 27.03.2020 - 11:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Meyve ve Sebze Hali dezenfekte edildi!

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın desteğiyle Meyve ve Sebze Hali baştan aşağıya dezenfekte edildi.

Hal’de sıkı tedbirler aldıklarını kaydeden Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, vatandaşları virüse karşı daha duyarlı olmaya davet etti.   “En temiz, en güvenilir, en uygunlu hizmet verebilmenin çabası içerisindeyiz”   Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Orhan şunları söyledi: “Koronavirüs, bugün dünyayı tehdit eden ve yayılma hızı sebebiyle önlem alınması gereken bir konu. Dünya genelinde ve ülkemizde maalesef binlerce ölüme sebep oldu. Biz de bu virüse karşı Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası olarak bir dizi önlemler aldık. Bu önlemleri alırken bizlere destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bütün esnaflarımız ve halci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.   Bütün esnaflarımızı Sağlık Bakanlığımızın anlattığı tedbirler kapsamında bilgilendiriyoruz, maske ve eldiven takmalarını, iş yerlerinin temizliğine daha fazla özen göstermelerini, sık sık havalandırmalarını söylüyoruz. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası olarak halkımızı en temiz, en güvenilir, en uygunlu nasıl hizmet verebilmenin çabası içerisindeyiz. Çünkü bizim meyve ve sebze halimiz büyük bir yer ve çok büyük bir önemi var. Buradaki meyve ve sebzeler kentin birçok noktasına dağılıyor, insanların evlerine giriyor. Oda olarak halkımıza hem en uygun hizmeti vermek ve en hijyenik ortamlarda fayda sağlamanın çabası içerisindeyiz.”
Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın desteğiyle Meyve ve Sebze Hali baştan aşağıya dezenfekte edildi.

Hal’de sıkı tedbirler aldıklarını kaydeden Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, vatandaşları virüse karşı daha duyarlı olmaya davet etti.

 

“En temiz, en güvenilir, en uygunlu hizmet verebilmenin çabası içerisindeyiz”

 

Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Orhan şunları söyledi: “Koronavirüs, bugün dünyayı tehdit eden ve yayılma hızı sebebiyle önlem alınması gereken bir konu. Dünya genelinde ve ülkemizde maalesef binlerce ölüme sebep oldu. Biz de bu virüse karşı Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası olarak bir dizi önlemler aldık. Bu önlemleri alırken bizlere destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bütün esnaflarımız ve halci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.

 

Bütün esnaflarımızı Sağlık Bakanlığımızın anlattığı tedbirler kapsamında bilgilendiriyoruz, maske ve eldiven takmalarını, iş yerlerinin temizliğine daha fazla özen göstermelerini, sık sık havalandırmalarını söylüyoruz. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası olarak halkımızı en temiz, en güvenilir, en uygunlu nasıl hizmet verebilmenin çabası içerisindeyiz. Çünkü bizim meyve ve sebze halimiz büyük bir yer ve çok büyük bir önemi var. Buradaki meyve ve sebzeler kentin birçok noktasına dağılıyor, insanların evlerine giriyor. Oda olarak halkımıza hem en uygun hizmeti vermek ve en hijyenik ortamlarda fayda sağlamanın çabası içerisindeyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.