Merve Kült filminin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 15.06.2023 - 12:31, Güncelleme: 19.06.2023 - 16:21
 

Merve Kült filminin konusu nedir?

9 Haziran'da yayınlanan film ilk üç günün sonunda 9,150,000 saat izlendi ve Dili İngilizce Olmayan filmler listesine 2. sıradan giriş yaptı.

9 Haziran'da yayınlanan film ilk üç günün sonunda 9,150,000 saat izlendi ve Dili İngilizce Olmayan filmler listesine 2. sıradan giriş yaptı. Peki, Merve Kült filminin konusu nedir? işte detaylar... Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” adlı kitabından uyarlanan filmin başrollerini Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu paylaşırken kadroda Zuhal Olcay, Olgun Toker, Ahu Yağtu, Arif Pişkin ve Mine Tugay da yer alıyor. Cemal Alphan'ın yönettiği filmde büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapan Merve Kültür'ün hayatında olup bitenler anlatılıyor. Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve evinden çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalınca para bulmak için bir flört uygulaması geliştirir. Ama çekici patronunun başka planları vardır.  
9 Haziran'da yayınlanan film ilk üç günün sonunda 9,150,000 saat izlendi ve Dili İngilizce Olmayan filmler listesine 2. sıradan giriş yaptı.

9 Haziran'da yayınlanan film ilk üç günün sonunda 9,150,000 saat izlendi ve Dili İngilizce Olmayan filmler listesine 2. sıradan giriş yaptı. Peki, Merve Kült filminin konusu nedir? işte detaylar...

Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” adlı kitabından uyarlanan filmin başrollerini Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu paylaşırken kadroda Zuhal Olcay, Olgun Toker, Ahu Yağtu, Arif Pişkin ve Mine Tugay da yer alıyor.

Cemal Alphan'ın yönettiği filmde büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapan Merve Kültür'ün hayatında olup bitenler anlatılıyor. Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve evinden çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalınca para bulmak için bir flört uygulaması geliştirir.

Ama çekici patronunun başka planları vardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.