Mersin Aydıncık Plaj listesi...

SEYAHAT - KİTAP 09.09.2024 - 17:14, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:14
 

Mersin Aydıncık Plaj listesi...

Aydıncık, Mersin ilinin bir ilçesidir. Denizcilik ve ticaret yerleşimi olarak da bilinen Aydıncık ilçesi, Toros Dağları’nın denize en yakın konumda yer almaktadır.

Aydıncık, Mersin ilinin bir ilçesidir. Denizcilik ve ticaret yerleşimi olarak da bilinen Aydıncık ilçesi, Toros Dağları’nın denize en yakın konumda yer almaktadır. Mersin il merkezine ortalama 175 kilometre uzaklıkta yer alan Aydıncık ilçesi’nin Kuzey tarafında Gülnar, Doğu tarafında Silifke, Batı tarafında Bozyazı ilçesi yer alırken Güney tarafında ise Akdeniz yer almaktadır. işte Mersin Aydıncık Plaj listesi... Aydıncık Tabiat Parkı (İncekum Plajı) Aydıncık Tabiat Parkı sahasında, İncekum Plajı’da yer almaktadır. Aynı zamanda Gilindere Mağarası’da Aydıncık Tabiat Parkı’nın sahasında bulunmaktadır. Aydıncık Tabiat Parkı’nı günübirlik tercih edebilir ve sadece günübirlik  çadır kurabilir ve  karavan kampı yapabilirsiniz.  Tuana Plajı Kentpark Mersin – Antalya yolu üzerinde yer alan Tuana Plajı Kentpark sahasında; Belediye tarafından işletilen kafe ve park alanı bulunmaktadır. Duş, tuvalet ve soyunma kabini imkanları da yer almaktadır. Plaj dibinde ağaçlar var ve 5-6 adet üzeri kapalı bank bulunmaktadır.  Soğuksu Köprüsü Mersin Aydıncık plajları 2024 listesi içerisinde yer alan son plajımız, Soğuksu Köprüsü’dür. Mersin – Antalya yolu üzerinde yer alan Soğuksu Köprüsü, mola noktası olarak tercih edilmektedir. Yolun karşı tarafında restoran ve kafeler yer almaktadır. Buralarda yiyecek, içecek ve tuvalet ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.  
Aydıncık, Mersin ilinin bir ilçesidir. Denizcilik ve ticaret yerleşimi olarak da bilinen Aydıncık ilçesi, Toros Dağları’nın denize en yakın konumda yer almaktadır.

Aydıncık, Mersin ilinin bir ilçesidir. Denizcilik ve ticaret yerleşimi olarak da bilinen Aydıncık ilçesi, Toros Dağları’nın denize en yakın konumda yer almaktadır.

Mersin il merkezine ortalama 175 kilometre uzaklıkta yer alan Aydıncık ilçesi’nin Kuzey tarafında Gülnar, Doğu tarafında Silifke, Batı tarafında Bozyazı ilçesi yer alırken Güney tarafında ise Akdeniz yer almaktadır. işte Mersin Aydıncık Plaj listesi...

Aydıncık Tabiat Parkı (İncekum Plajı)

Aydıncık Tabiat Parkı sahasında, İncekum Plajı’da yer almaktadır. Aynı zamanda Gilindere Mağarası’da Aydıncık Tabiat Parkı’nın sahasında bulunmaktadır. Aydıncık Tabiat Parkı’nı günübirlik tercih edebilir ve sadece günübirlik  çadır kurabilir ve  karavan kampı yapabilirsiniz. 

Tuana Plajı Kentpark

Mersin – Antalya yolu üzerinde yer alan Tuana Plajı Kentpark sahasında; Belediye tarafından işletilen kafe ve park alanı bulunmaktadır. Duş, tuvalet ve soyunma kabini imkanları da yer almaktadır. Plaj dibinde ağaçlar var ve 5-6 adet üzeri kapalı bank bulunmaktadır. 

Soğuksu Köprüsü

Mersin Aydıncık plajları 2024 listesi içerisinde yer alan son plajımız, Soğuksu Köprüsü’dür. Mersin – Antalya yolu üzerinde yer alan Soğuksu Köprüsü, mola noktası olarak tercih edilmektedir. Yolun karşı tarafında restoran ve kafeler yer almaktadır. Buralarda yiyecek, içecek ve tuvalet ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.