Merdan Balık’tan Afad ve askeri personele balık ikramı!

YEREL HABERLER 14.02.2023 - 20:33, Güncelleme: 14.02.2023 - 20:33
 

Merdan Balık’tan Afad ve askeri personele balık ikramı!

Merdan Balık işletmecilerinden İbrahim Sarı ve Mahmut Sarı kardeşler Afad ve askeri personele balık ikramı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yüz yılın afetinde şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.  Bu noktada Merdan Balık işletmecilerinden İbrahim Sarı ve Mahmut Sarı kardeşler kurdukları tezgah ile Afad ve askeri personele balık ikramı yaptı.  Sosyal medya hesabından paylaşan Sarı, “Yaşadığımız acı depremde değişik illerden yardımımıza koşan emniyet güçleri, Afad ve askeri personelimize balık ikramında bulunduk. Allah yokluklarını göstermesin.”ifadelerine yer verdi.   
Merdan Balık işletmecilerinden İbrahim Sarı ve Mahmut Sarı kardeşler Afad ve askeri personele balık ikramı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yüz yılın afetinde şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. 

Bu noktada Merdan Balık işletmecilerinden İbrahim Sarı ve Mahmut Sarı kardeşler kurdukları tezgah ile Afad ve askeri personele balık ikramı yaptı.

 Sosyal medya hesabından paylaşan Sarı, “Yaşadığımız acı depremde değişik illerden yardımımıza koşan emniyet güçleri, Afad ve askeri personelimize balık ikramında bulunduk. Allah yokluklarını göstermesin.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.