Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın Kahramanmaraş ziyaretinin detayları!

YEREL HABERLER 21.11.2023 - 16:02, Güncelleme: 21.11.2023 - 16:02
 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın Kahramanmaraş ziyaretinin detayları!

Memur-Sen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Şube Başkanı Veli Aba, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın Kahramanmaraş ziyaretini değerlendirdi.

Aba, Geniş katılımlı toplantıda deprem bölgesinde çalışanların sorunları ele alındığını belirtti. İşte Veli Aba'nın o açıklaması:  "Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın geçen günlerde üniversitelerimizde bir dizi ziyarette bulunarak konferans salonumuzda deprem bölgesi çalışanlarının sorunlarına ilişkin bir konuşma yaptı.  Kurum idari amirleri ve çalışanlarının da iştirak ettiği geniş katılımlı toplantıda deprem bölgesinde çalışanların sorunları ele alındı. Genel Başkan Ali Yalçın geçen günlerde yaptığı ziyaretle deprem bölgesi sorunlarını depremin merkezi Kahramanmaraş’ta bizzat gözlemleyerek sorunların giderilmesine yönelik birtakım açıklamalar yaptı. Buna göre: Deprem bölgesi üniversite çalışanlarının konut sorunu bir an evvel çözülmeli. Hem çalışanların mali haklarını koruma hem de üniversitelerin daha cazip hale getirilip tercih edilebilmesi için deprem tazminatı güncellenerek devam ettirilmeli. Akademik ve idari personele bir an evvel tayin hakkı getirilmeli. Depremle birlikte diğer illere nispetle daha fazla artan ev kira artışları çözülmeli, bu doğrultuda deprem bölgesi çalışanlarına kira desteği sağlanmalı." Ziyarette sorunların çözümüne yönelik olarak Ali Yalçın'a Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, Kahramanmaraş Üniversite Şube Başkanı Veli Aba ve diğer şube başkanları ve temsilcileri raporlarını sundu.
Memur-Sen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Şube Başkanı Veli Aba, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın Kahramanmaraş ziyaretini değerlendirdi.

Aba, Geniş katılımlı toplantıda deprem bölgesinde çalışanların sorunları ele alındığını belirtti.

İşte Veli Aba'nın o açıklaması: 

"Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın geçen günlerde üniversitelerimizde bir dizi ziyarette bulunarak konferans salonumuzda deprem bölgesi çalışanlarının sorunlarına ilişkin bir konuşma yaptı. 

Kurum idari amirleri ve çalışanlarının da iştirak ettiği geniş katılımlı toplantıda deprem bölgesinde çalışanların sorunları ele alındı.
Genel Başkan Ali Yalçın geçen günlerde yaptığı ziyaretle deprem bölgesi sorunlarını depremin merkezi Kahramanmaraş’ta bizzat gözlemleyerek sorunların giderilmesine yönelik birtakım açıklamalar yaptı.

Buna göre:

Deprem bölgesi üniversite çalışanlarının konut sorunu bir an evvel çözülmeli. Hem çalışanların mali haklarını koruma hem de üniversitelerin daha cazip hale getirilip tercih edilebilmesi için deprem tazminatı güncellenerek devam ettirilmeli.

Akademik ve idari personele bir an evvel tayin hakkı getirilmeli.
Depremle birlikte diğer illere nispetle daha fazla artan ev kira artışları çözülmeli, bu doğrultuda deprem bölgesi çalışanlarına kira desteği sağlanmalı."

Ziyarette sorunların çözümüne yönelik olarak Ali Yalçın'a Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, Kahramanmaraş Üniversite Şube Başkanı Veli Aba ve diğer şube başkanları ve temsilcileri raporlarını sundu.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.