Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Kahramanmaraş’ta!

YEREL HABERLER 03.02.2023 - 10:20, Güncelleme: 03.02.2023 - 10:20
 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Kahramanmaraş’ta!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bir dizi temaslarda bulunmak için Kahramanmaraş’a geldi. İşte detaylar…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kahramanmaraş’ta sendika yöneticileriyle bir araya geldi.  Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba,“Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın ile Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ramazan Çakırcı ve Sayın Muammer Karaman’ı Kahramanmaraş'ta ağırladık. Nazik ziyaretleri ve sendikal gündeme dair hoşsohbetleri dolayısıyla Saygıdeğer Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, 7. Olağan Genel Kurulumuzun teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bir dizi temaslarda bulunmak için Kahramanmaraş’a geldi. İşte detaylar…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kahramanmaraş’ta sendika yöneticileriyle bir araya geldi. 

Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba,“Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın ile Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ramazan Çakırcı ve Sayın Muammer Karaman’ı Kahramanmaraş'ta ağırladık.

Nazik ziyaretleri ve sendikal gündeme dair hoşsohbetleri dolayısıyla Saygıdeğer Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, 7. Olağan Genel Kurulumuzun teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.