Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak?

EKONOMİ 05.10.2022 - 17:50, Güncelleme: 05.10.2022 - 17:50
 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak?

Memur maaşları gündeme gelmeye devam ediyor.

 Enflasyon rakamlarının yükselmesi ile beraber tüm ücretlerin artması yönünde beklentiler oluştu. Uzmanlar ise gelecek 3 ayın enflasyon rakamlarını göz önünde bulundurarak 2023 yılı maaşları hakkında tahminlerde bulunuyorlar. Milyonlarca memur gelecek yıl maaşlarının kaç lira olacağını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon rakamlarına bağlı olarak 3 aylık enflasyon farkı toplamda yüzde 7,05 oldu. Maaşları gelecek 3 ayın enflasyon oranı belirleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kesimi rahatlatacak yükselişler yaşanacağının altını çizmişti. Uzmanlar, en düşük memur maaşının 11 bin liraya çıkabileceğini söylüyor.  
Memur maaşları gündeme gelmeye devam ediyor.

 Enflasyon rakamlarının yükselmesi ile beraber tüm ücretlerin artması yönünde beklentiler oluştu. Uzmanlar ise gelecek 3 ayın enflasyon rakamlarını göz önünde bulundurarak 2023 yılı maaşları hakkında tahminlerde bulunuyorlar.

Milyonlarca memur gelecek yıl maaşlarının kaç lira olacağını merak ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon rakamlarına bağlı olarak 3 aylık enflasyon farkı toplamda yüzde 7,05 oldu. Maaşları gelecek 3 ayın enflasyon oranı belirleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kesimi rahatlatacak yükselişler yaşanacağının altını çizmişti. Uzmanlar, en düşük memur maaşının 11 bin liraya çıkabileceğini söylüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.