Memur emeklilerinin ek zam ücretleri ne zaman yatacak?

EKONOMİ 24.01.2023 - 17:52, Güncelleme: 25.01.2023 - 17:18
 

Memur emeklilerinin ek zam ücretleri ne zaman yatacak?

Memur ve emekli maaşı zam oranının yüzde 30'a çıkarılacağı açıklanmıştı. Gözlerinin çevrildiği zam farkının ödeneceği tarih belli oldu. İşte detaylar…

Memur ve emekli maaşı zam oranının yüzde 30'a çıkarılacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından memur emeklilerinin gözlerinin çevrildiği zam farkının ödeneceği tarih belli oldu. İşte detaylar… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların; aylıklarında oluşan 15 günlük fark ile ek gösterge fark tutarlarının ödeneceği tarih belli oldu.  Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada zam farkının 27 Ocak Cuma gününden itibaren ödenmeye başlanacağı belirtildi.   
Memur ve emekli maaşı zam oranının yüzde 30'a çıkarılacağı açıklanmıştı. Gözlerinin çevrildiği zam farkının ödeneceği tarih belli oldu. İşte detaylar…

Memur ve emekli maaşı zam oranının yüzde 30'a çıkarılacağı açıklanmıştı.

Bu gelişmenin ardından memur emeklilerinin gözlerinin çevrildiği zam farkının ödeneceği tarih belli oldu. İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların; aylıklarında oluşan 15 günlük fark ile ek gösterge fark tutarlarının ödeneceği tarih belli oldu. 

Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamada zam farkının 27 Ocak Cuma gününden itibaren ödenmeye başlanacağı belirtildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.