Melihat Gülses Sevilen Şarkıları Seslendirdi!

AKTÜEL 16.12.2021 - 18:05, Güncelleme: 16.12.2021 - 18:05
 

Melihat Gülses Sevilen Şarkıları Seslendirdi!

Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında konser veren Klasik Türk Müziği’nin usta ismi MelihatGülses kulakların pasını sildi. Sevilen şarkıları seslendiren Gülses’e, sanatseverler de alkışlarıyla eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri’neMelihatGülses konseri damga vurdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhteşem etkinliğe, vatandaşlar adeta akın etti. “Rüyalarda Buluşuruz” icrasıyla başlayan konser, Klasik Türk Müziği’nin usta ismi MelihatGülses’in “Kapın Her Çalındıkça”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın”, “Canımın Ta İçisin Sen”, “Çok Aşığın Var Diyorlar” ve “Bir Dalda İki Kiraz” gibi sevilen şarkılarıyla devam etti. Konsere gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Gülses, “Kahramanmaraş’a İstanbul’dan kucak kucak selam ve sevgi getirdim. Buraya ilk kez geliyorum. Ama harika bir program oldu” ifadelerini kullandı. Sanatseverler kulakların pasını silen şarkılara eşlik ederken, sanatçı ve orkestrayı dakikalarca alkışladı.
Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında konser veren Klasik Türk Müziği’nin usta ismi MelihatGülses kulakların pasını sildi. Sevilen şarkıları seslendiren Gülses’e, sanatseverler de alkışlarıyla eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri’neMelihatGülses konseri damga vurdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhteşem etkinliğe, vatandaşlar adeta akın etti.

“Rüyalarda Buluşuruz” icrasıyla başlayan konser, Klasik Türk Müziği’nin usta ismi MelihatGülses’in “Kapın Her Çalındıkça”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın”, “Canımın Ta İçisin Sen”, “Çok Aşığın Var Diyorlar” ve “Bir Dalda İki Kiraz” gibi sevilen şarkılarıyla devam etti. Konsere gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Gülses, “Kahramanmaraş’a İstanbul’dan kucak kucak selam ve sevgi getirdim.

Buraya ilk kez geliyorum. Ama harika bir program oldu” ifadelerini kullandı. Sanatseverler kulakların pasını silen şarkılara eşlik ederken, sanatçı ve orkestrayı dakikalarca alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.