Meclis üyesi Demircioğlu’ndan soru önergesi!

AKTÜEL 02.02.2022 - 23:43, Güncelleme: 02.02.2022 - 23:43
 

Meclis üyesi Demircioğlu’ndan soru önergesi!

Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu, Şubat Ayı meclis toplantısında soru önergesi sundu.

Demircioğlu, “Onikişubat ilçe ve Büyükşehir belediyesi Ak parti meclis üyesinin yine Ak parti’nin iktidar olduğu Dulkadiroğlu belediyesine ürün hizmeti vermesi mal satışı yapması ne kadar etiktir”dedi. İşte Demircioğlu’nun o önergesi: “ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu belediye meclis başkanlığına; Konu ; Hediyelik eşya alımı hk. Tarih : 02.02.2022 Ocak ayı meclis toplantımızın olduğu gün belediye meclis üyelerine yeni yıl hediyesi olarak belediyemizin armasınin olduğu poşetlerle verilen ürünlerin 12 ŞUBAT Ak Parti belediye meclis üyesi Fatma Zehra Aslantaş 'a ait LA VİOLA Markalı firmadan temin edildiği görülmektedir. Ki zaten çanta ile birlikte hediye kutusunun içinde de Fatma Zehra Aslantaş in firması olan LA VİOLA armalı ve isminin de olduğu kartvizit de mevcuttur. Ayrıca bu ürünlerin AK Parti teşkilatından birçok kişiye dağıtıldığı da iddia edilmektedir. Buna göre; Bu ürünlerin alındığı firmanın ticari şirket ismi nedir? Alınan bu hediyelik ürünler hangi ihale usulüne göre alınmıştır? Doğrudan temin yapıldıysa şayet bu usulün şartlarına uyulmuş mudur? Yapılan ihalelere kaç firma katılmıştır? Bu firmalar hangileridir? Bu firmaların şartnameye istinaden verdikleri teklifler nedir? Alınan hediyelik ürünlerin birim fiyatları nedir? Bu ürünlere ödenen miktar belediyemizin hangi müdürlüğünün bütçesinden temin edilmiş olup toplam ödenen miktar nedir? Soru önergemin yazılı olarak cevaplanması ve meclis gündemine alınarak gereğinin yapılmasını arz ederim.
Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu, Şubat Ayı meclis toplantısında soru önergesi sundu.

Demircioğlu, “Onikişubat ilçe ve Büyükşehir belediyesi Ak parti meclis üyesinin yine Ak parti’nin iktidar olduğu Dulkadiroğlu belediyesine ürün hizmeti vermesi mal satışı yapması ne kadar etiktir”dedi.

İşte Demircioğlu’nun o önergesi: “

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu belediye meclis başkanlığına;

Konu ; Hediyelik eşya alımı hk.

Tarih : 02.02.2022

Ocak ayı meclis toplantımızın olduğu gün belediye meclis üyelerine yeni yıl hediyesi olarak belediyemizin armasınin olduğu poşetlerle verilen ürünlerin 12 ŞUBAT Ak Parti belediye meclis üyesi Fatma Zehra Aslantaş 'a ait LA VİOLA Markalı firmadan temin edildiği görülmektedir. Ki zaten çanta ile birlikte hediye kutusunun içinde de Fatma Zehra Aslantaş in firması olan LA VİOLA armalı ve isminin de olduğu kartvizit de mevcuttur. Ayrıca bu ürünlerin AK Parti teşkilatından birçok kişiye dağıtıldığı da iddia edilmektedir.

Buna göre;

Bu ürünlerin alındığı firmanın ticari şirket ismi nedir?

Alınan bu hediyelik ürünler hangi ihale usulüne göre alınmıştır?

Doğrudan temin yapıldıysa şayet bu usulün şartlarına uyulmuş mudur?

Yapılan ihalelere kaç firma katılmıştır? Bu firmalar hangileridir? Bu firmaların şartnameye istinaden verdikleri teklifler nedir? Alınan hediyelik ürünlerin birim fiyatları nedir?

Bu ürünlere ödenen miktar belediyemizin hangi müdürlüğünün bütçesinden temin edilmiş olup toplam ödenen miktar nedir?

Soru önergemin yazılı olarak cevaplanması ve meclis gündemine alınarak gereğinin yapılmasını arz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.