Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ceren'den Teşekkür Mesajı!

POLİTİKA 02.04.2024 - 16:53, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:53
 

Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ceren'den Teşekkür Mesajı!

31 Mart yerel seçimlerde İyi Parti'den Onikişubat Belediye meclis üyesi adayı olan Mehmet Ceren teşekkür mesajı yayımladı.

Ceren, "Şahsım için atılan oyların çoğunluğu bizleri mutlu ederken, oy sahipleri olan tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum."dedi. İşte Mehmet Ceren'in o mesajı:  "31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Adaylığımı açıkladığım günden bu yana desteğini hem sahada, hem telefonla hem de mesajla bana gösteren tüm Onikişubat'lı hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  3 ay boyunca yoğun bir çalışma süreci yaşadığımız, kazanmak ve "Gençliğin Gür Sesini" mecliste duyurmak adına verdiğimiz çabalar belli ki yetersiz kalmış ve kaybetmiş bulunmaktayız. Şapkamızı çıkarıp önümüze koyacağımızdan, hatalarımızdan ve eksiklerimizden de ders çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şahsım için atılan oyların çoğunluğu bizleri mutlu ederken, oy sahipleri olan tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum.  Başta ekip arkadaşlarım olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma ve Onikişubat'lı hemşehrilerime teşekkür ediyor, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."   
31 Mart yerel seçimlerde İyi Parti'den Onikişubat Belediye meclis üyesi adayı olan Mehmet Ceren teşekkür mesajı yayımladı.

Ceren, "Şahsım için atılan oyların çoğunluğu bizleri mutlu ederken, oy sahipleri olan tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.

İşte Mehmet Ceren'in o mesajı: 

"31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Adaylığımı açıkladığım günden bu yana desteğini hem sahada, hem telefonla hem de mesajla bana gösteren tüm Onikişubat'lı hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

3 ay boyunca yoğun bir çalışma süreci yaşadığımız, kazanmak ve "Gençliğin Gür Sesini" mecliste duyurmak adına verdiğimiz çabalar belli ki yetersiz kalmış ve kaybetmiş bulunmaktayız. Şapkamızı çıkarıp önümüze koyacağımızdan, hatalarımızdan ve eksiklerimizden de ders çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şahsım için atılan oyların çoğunluğu bizleri mutlu ederken, oy sahipleri olan tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum. 
Başta ekip arkadaşlarım olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma ve Onikişubat'lı hemşehrilerime teşekkür ediyor, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.