Mata, Türkiye'de olduğum için çok mutluyum!

SPOR 28.10.2022 - 23:34, Güncelleme: 28.10.2022 - 23:34
 

Mata, Türkiye'de olduğum için çok mutluyum!

Galatasaray forması ile ilk golünü atan Juan Mata, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Mata, “Taraftarlar biz sıkıntı yaşadığımız zaman da bizim yanımızda oluyorlar. Bu gol aynı zaman da onlar içindi. Bu maçta olanlar için de önceki maçlarımızda olanlar için de attım bu golü.”dedi. İşte Juan Mata’nın o açıklaması: “Dünya Kupası arasından önce iki maçımız kaldı. Bu yüzden de çok önemliydi bu maçı kazanmak. İki tane çok önemli, zorlu rakiplere karşı maçımız olacak. Onların ikisini de kazanıp, araya o şekilde girip iyi bir mücadeleyle liderlik için savaşmaya devam etmek istiyoruz. Şehirde ve kulüpte kendimi çok mutlu hissediyorum. Galatasaray taraftarı gerçekten beni çok iyi kucakladı. Aynı zamanda Türk halkı da beni aynı şekilde karşıladı. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum.”  Fısıltı haber – spor   
Galatasaray forması ile ilk golünü atan Juan Mata, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Mata, “Taraftarlar biz sıkıntı yaşadığımız zaman da bizim yanımızda oluyorlar. Bu gol aynı zaman da onlar içindi. Bu maçta olanlar için de önceki maçlarımızda olanlar için de attım bu golü.”dedi.

İşte Juan Mata’nın o açıklaması:

“Dünya Kupası arasından önce iki maçımız kaldı. Bu yüzden de çok önemliydi bu maçı kazanmak. İki tane çok önemli, zorlu rakiplere karşı maçımız olacak. Onların ikisini de kazanıp, araya o şekilde girip iyi bir mücadeleyle liderlik için savaşmaya devam etmek istiyoruz.

Şehirde ve kulüpte kendimi çok mutlu hissediyorum. Galatasaray taraftarı gerçekten beni çok iyi kucakladı. Aynı zamanda Türk halkı da beni aynı şekilde karşıladı. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum.” 

Fısıltı haber – spor 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.