Mata, kendimi arenadaki ilk maça hazırlıyorum!

SPOR 02.10.2022 - 11:13, Güncelleme: 02.10.2022 - 11:13
 

Mata, kendimi arenadaki ilk maça hazırlıyorum!

Galatasaraylı yıldız oyuncu Juan Mata, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Zor deplasmanlardan puan almanın şampiyonluk için çok önemli olduğuna vurgu yapan Mata, “Zor bir maçtı. Lider bir takımla oynadık. Rakip takımın çok zorluk çıkaran, tutkulu bir taraftarı vardı. İlk maçıma çıktığım için mutluyum ama birçok şans yakalayıp gole çeviremediğimiz için mutsuzum.” Dedi. “Kendimi hazırlıyorum” İşte Juan Mata’nın o açıklaması: “İyi bir sezon geçirmek için çok istekliyiz. Transfer döneminde kulüp birçok kaliteli oyuncu getirdi. Bu tarz takımlar karşı şampiyon olmak için puan kazanmamız gerekiyor. O yüzden buradan puan aldığımız için mutluyuz. Her zaman kendimi geliştirmem gerekiyor. İyi olduğumu düşünüyorum ama evdeki ilk maça kendimi hazırlıyorum.”  
Galatasaraylı yıldız oyuncu Juan Mata, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Zor deplasmanlardan puan almanın şampiyonluk için çok önemli olduğuna vurgu yapan Mata, “Zor bir maçtı. Lider bir takımla oynadık. Rakip takımın çok zorluk çıkaran, tutkulu bir taraftarı vardı. İlk maçıma çıktığım için mutluyum ama birçok şans yakalayıp gole çeviremediğimiz için mutsuzum.” Dedi.

“Kendimi hazırlıyorum”

İşte Juan Mata’nın o açıklaması: “İyi bir sezon geçirmek için çok istekliyiz. Transfer döneminde kulüp birçok kaliteli oyuncu getirdi. Bu tarz takımlar karşı şampiyon olmak için puan kazanmamız gerekiyor. O yüzden buradan puan aldığımız için mutluyuz. Her zaman kendimi geliştirmem gerekiyor. İyi olduğumu düşünüyorum ama evdeki ilk maça kendimi hazırlıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.