Mata, 64 numaralı formayı giyecek!

SPOR 24.09.2022 - 14:15, Güncelleme: 24.09.2022 - 14:15
 

Mata, 64 numaralı formayı giyecek!

Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig'e damga vuran Galatasaray'da kadroya katılan en önemli isimlerden biri de Juan Mata oldu.

Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig'e damga vuran Galatasaray'da kadroya katılan en önemli isimlerden biri de Juan Mata oldu. Sarı-kırmızılıların yeni yıldızının giyeceği forma numarası ve bu seçimin altında yatan sebep ortaya çıktı. Galatasaray'ın dünyaca ünlü yeni transferi Juan Mata, sarı-kırmızılı takımda 64 numaralı formayı giyecek. İspanyol yıldızın bu numarayı seçmesinin sebebinin altında ise duygu yüklü bir hikaye var. Ebeveynleri 1964 doğumlu olan Mata'nın geçen yıl annesi hayatını kaybetti. Deneyimli orta sahanın bu numarayı seçmesinin sebebinin anne ve babasından kaynaklandığı ifade edildi.  
Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig'e damga vuran Galatasaray'da kadroya katılan en önemli isimlerden biri de Juan Mata oldu.

Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig'e damga vuran Galatasaray'da kadroya katılan en önemli isimlerden biri de Juan Mata oldu. Sarı-kırmızılıların yeni yıldızının giyeceği forma numarası ve bu seçimin altında yatan sebep ortaya çıktı.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yeni transferi Juan Mata, sarı-kırmızılı takımda 64 numaralı formayı giyecek. İspanyol yıldızın bu numarayı seçmesinin sebebinin altında ise duygu yüklü bir hikaye var. Ebeveynleri 1964 doğumlu olan Mata'nın geçen yıl annesi hayatını kaybetti. Deneyimli orta sahanın bu numarayı seçmesinin sebebinin anne ve babasından kaynaklandığı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.