Maraşlı'nın uluslararası dağıtımı yapılacak!

DİZİ - FİLM 31.03.2021 - 15:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Maraşlı'nın uluslararası dağıtımı yapılacak!

Türkiye'nin önde gelen dağıtım ve prodüksiyon şirketlerinden Inter Medya, Maraşlı (The Trusted) dizisinin uluslararası dağıtımını üstlendiğini ve kataloğuna dahil ettiğini duyurdu.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Can Okan, konuyla ilgili "Maraşlı'yı gün geçtikçe büyüyen kataloğumuza kattığımızı duyurmaktan dolayı memnunuz ve diziyi uluslararası izleyiciyle buluşturacağımız için heyecanlıyız. Maraşlı, aile, aşk, heyecan ve yüksek prodüksiyon kalitesi gibi popüler Türk dizilerinde yer alan bütün elementlere sahip. Harika kadrosuyla ilk bölümünden itibaren izleyiciyi çekti ve yakında dünya çapındaki başarılarını da duyacağımızdan eminiz, " dedi.   TIMS&B'nin yapımını üstlendiği dizi, ATV'de pazartesi akşamları ekrana geliyor ve başrollerinde Alina Boz ile Burak Deniz yer alıyor. Dizi, 2021'in en başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıkıyor.
Türkiye'nin önde gelen dağıtım ve prodüksiyon şirketlerinden Inter Medya, Maraşlı (The Trusted) dizisinin uluslararası dağıtımını üstlendiğini ve kataloğuna dahil ettiğini duyurdu.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Can Okan, konuyla ilgili "Maraşlı'yı gün geçtikçe büyüyen kataloğumuza kattığımızı duyurmaktan dolayı memnunuz ve diziyi uluslararası izleyiciyle buluşturacağımız için heyecanlıyız. Maraşlı, aile, aşk, heyecan ve yüksek prodüksiyon kalitesi gibi popüler Türk dizilerinde yer alan bütün elementlere sahip. Harika kadrosuyla ilk bölümünden itibaren izleyiciyi çekti ve yakında dünya çapındaki başarılarını da duyacağımızdan eminiz, " dedi.

 

TIMS&B'nin yapımını üstlendiği dizi, ATV'de pazartesi akşamları ekrana geliyor ve başrollerinde Alina Boz ile Burak Deniz yer alıyor. Dizi, 2021'in en başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.