Maraşlı şarkıcı baba oluyor!

YAŞAM 29.06.2020 - 16:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Maraşlı şarkıcı baba oluyor!

Geçtiğimiz şubat ayında Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile nişanlanan şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın (41) baba olacağı öğrenildi. İşte özel haberimizin detayları...

Snob Magazin'in özel haberine göre; Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2015 yılında 'Tarifi Zor' adlı şarkısının klibinde tanıştığı Camelo Lopez ile aşk yaşamaya başlamıştı.  Sarıkabadayı, Camelo Lopez ile geçtiğimiz şubat ayında aile arasında sade bir törenle nişanlanmıştı. Ne zaman evleneceği merak konusu olan çiftten sürpriz bir haber geldi. Snob Magazin'in özel haberine göre; Soner Sarıkabadayı'nın nişanlısı Camelo Lopez'in 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.     Hamilelik haberini alan çiftin, yakın zamanda nikah masasına oturacağı ortaya çıktı. Soner Sarıkabadayı, hamile olan eşini bu süreçte rahat ettirebilmek için Sarıyer'de bahçeli bir ev tuttu. Çift, artık bahçeli bir evde doğa ile iç içe bir yaşam sürecek.  
Geçtiğimiz şubat ayında Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile nişanlanan şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın (41) baba olacağı öğrenildi. İşte özel haberimizin detayları...

Snob Magazin'in özel haberine göre; Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2015 yılında 'Tarifi Zor' adlı şarkısının klibinde tanıştığı Camelo Lopez ile aşk yaşamaya başlamıştı. 


Sarıkabadayı, Camelo Lopez ile geçtiğimiz şubat ayında aile arasında sade bir törenle nişanlanmıştı. Ne zaman evleneceği merak konusu olan çiftten sürpriz bir haber geldi. Snob Magazin'in özel haberine göre; Soner Sarıkabadayı'nın nişanlısı Camelo Lopez'in 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

 

 

Hamilelik haberini alan çiftin, yakın zamanda nikah masasına oturacağı ortaya çıktı. Soner Sarıkabadayı, hamile olan eşini bu süreçte rahat ettirebilmek için Sarıyer'de bahçeli bir ev tuttu. Çift, artık bahçeli bir evde doğa ile iç içe bir yaşam sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.