Maraşlı kendini aştı!

AKTÜEL 20.02.2022 - 19:44, Güncelleme: 20.02.2022 - 19:48
 

Maraşlı kendini aştı!

Demek ki neymiş, Maraşlı tiyatrodan anlıyormuş ve insanlar düşünüldüğü kadar asosyal değilmiş!

Hayat bir göz açıp kapayıncaya kadar geçen kısacık bir varoluş değil midir? Peki, neden bunca hengame? Ne oldu bize, hayatta mıyız, eğleniyor muyuz? *** Pandemiyle birlikte yaşantılarımız farklı bir boyut kazandı. Evlerimize kapanıp sosyal medyalara daldık. Sosyal medyaya o kadar alıştık ki; sanal hayatlar yaşamaya başladık. Bu bir süre böyle gitti. Sonrasında ise sıkıldık, bunaldık ve evlere hapsolmak bizleri iyi gelmedi. Ruhsal sorunlarımız baş göstermesiyle birlikte hızlı bir normalleşme sürecine girdik. Çünkü sosyalleşmek bizlere iyi geleceğini düşünüyorduk.   Yazının devamı için linki tıklayın: http://www.marasfisilti.com/yazar/ali-keklik/marasli-kendini-asti-262-kose-yazisi  
Demek ki neymiş, Maraşlı tiyatrodan anlıyormuş ve insanlar düşünüldüğü kadar asosyal değilmiş!

Hayat bir göz açıp kapayıncaya kadar geçen kısacık bir varoluş değil midir?

Peki, neden bunca hengame?

Ne oldu bize, hayatta mıyız, eğleniyor muyuz?

***

Pandemiyle birlikte yaşantılarımız farklı bir boyut kazandı. Evlerimize kapanıp sosyal medyalara daldık. Sosyal medyaya o kadar alıştık ki; sanal hayatlar yaşamaya başladık. Bu bir süre böyle gitti. Sonrasında ise sıkıldık, bunaldık ve evlere hapsolmak bizleri iyi gelmedi. Ruhsal sorunlarımız baş göstermesiyle birlikte hızlı bir normalleşme sürecine girdik. Çünkü sosyalleşmek bizlere iyi geleceğini düşünüyorduk.

 

Yazının devamı için linki tıklayın: http://www.marasfisilti.com/yazar/ali-keklik/marasli-kendini-asti-262-kose-yazisi

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Makale
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.