Maraşlı Dizisinin konusu ve genel izlenimler!

DİZİ - FİLM 20.01.2021 - 22:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Maraşlı Dizisinin konusu ve genel izlenimler!

Maraşlı, TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı aksiyon türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi daha ilk bölümü ile büyük beğeni topladı ve kısa sürede hayran kitlesi kazandı. Dizide Burak Deniz ile Alina Boz’un uyumu ve yüksek enerjilerinin yanı sıra, etkileyici hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu da başarıda önemli bir pay oldu. Maraşlı her bölümü ile milyonlarca izleyiciyi meraklandıran bir yapım olarak ortaya çıktı. GENEL İZLENİM: Kahraman Maraşlı bir gencin etrafında şekillenen olayları konu alan Maraşlı dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. İzleyicinin merakla beklediği dizi reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Alina Boz ve Burak Deniz gibi genç kuşağın iki başarılı ve popüler ismini bir araya getiren dizide, iki oyuncunun ekran uyumunun çok başarılı olduğu görüldü. Yayınlanan ilk bölümün ardından Mahur ve Celal karakterlerini oynayan iki isim, birbirine çok yakıştırıldı. Maraşlı dizisi, pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olmayı daha ilk bölümlerde başardı. HİKAYESİ: Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenmiştir. Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır. Mahur, güzel, zeki ve entellektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul’da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında. Mahur’un bir gün Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girmesiyle ikilinin yolları kesişir. Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.  
Maraşlı, TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı aksiyon türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi daha ilk bölümü ile büyük beğeni topladı ve kısa sürede hayran kitlesi kazandı. Dizide Burak Deniz ile Alina Boz’un uyumu ve yüksek enerjilerinin yanı sıra, etkileyici hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu da başarıda önemli bir pay oldu. Maraşlı her bölümü ile milyonlarca izleyiciyi meraklandıran bir yapım olarak ortaya çıktı.


GENEL İZLENİM:


Kahraman Maraşlı bir gencin etrafında şekillenen olayları konu alan Maraşlı dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. İzleyicinin merakla beklediği dizi reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Alina Boz ve Burak Deniz gibi genç kuşağın iki başarılı ve popüler ismini bir araya getiren dizide, iki oyuncunun ekran uyumunun çok başarılı olduğu görüldü. Yayınlanan ilk bölümün ardından Mahur ve Celal karakterlerini oynayan iki isim, birbirine çok yakıştırıldı. Maraşlı dizisi, pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olmayı daha ilk bölümlerde başardı.


HİKAYESİ:


Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenmiştir. Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır.


Mahur, güzel, zeki ve entellektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul’da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında.


Mahur’un bir gün Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girmesiyle ikilinin yolları kesişir. Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.