Maraş İş Dünyası Almanya’da!

EKONOMİ 22.04.2019 - 15:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Maraş İş Dünyası Almanya’da!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), KOSGEB ve Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) ortaklığı ile Hannover Messe Sanayi 2019 Fuarına katıldı.

Endüstriyel Otomasyon, Dijital Fabrika, Araştırma ve Teknoloji, Enerji, Sanayi Tedarik Ürünleri, Bobin Teknolojileri, MobiliTec, Endüstriyel GreenTec, Yüzey Teknolojileri, Sürücü & Otomasyon, ComVac, Rüzgar Teknolojileri, Santral teknolojisi alanlarında dünyanın ileri teknolojilerinin sergilendiği Hannover Messe 2019, Almanya’da gerçekleştirildi. Fuar, 6 bin 500 firmayı 227 bin m2alanda ağırlayan, 215 bine yakın profesyonel ziyaretçisi ve 75′den fazla ülkenin katılımı ile Avrupa’nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı’na 2019 yılında da 4, 6, 11 ve 13. salonlarda Türk firmalarına yer verdi. Farklı sektörlerden 11 Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firma, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu eşliğinde fuara katıldı.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), KOSGEB ve Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) ortaklığı ile Hannover Messe Sanayi 2019 Fuarına katıldı.

Endüstriyel Otomasyon, Dijital Fabrika, Araştırma ve Teknoloji, Enerji, Sanayi Tedarik Ürünleri, Bobin Teknolojileri, MobiliTec, Endüstriyel GreenTec, Yüzey Teknolojileri, Sürücü & Otomasyon, ComVac, Rüzgar Teknolojileri, Santral teknolojisi alanlarında dünyanın ileri teknolojilerinin sergilendiği Hannover Messe 2019, Almanya’da gerçekleştirildi.

Fuar, 6 bin 500 firmayı 227 bin m2alanda ağırlayan, 215 bine yakın profesyonel ziyaretçisi ve 75′den fazla ülkenin katılımı ile Avrupa’nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı’na 2019 yılında da 4, 6, 11 ve 13. salonlarda Türk firmalarına yer verdi.

Farklı sektörlerden 11 Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firma, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu eşliğinde fuara katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.