Maksutlu ve Bertiz’in Yeni Güzergâhında Çalışmalar Sürüyor!

YEREL HABERLER 03.07.2024 - 16:05, Güncelleme: 03.07.2024 - 16:05
 

Maksutlu ve Bertiz’in Yeni Güzergâhında Çalışmalar Sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterde sathi asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek ve güçlendirmek için ulaşım yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen noktalardan birisi de Onikişubat ilçesi Maksutlu Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yeni güzergâh oldu. Ahir Dağı’nı aşarak Maksutlu Mahallesi’ne ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde genişletme ve zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sathi asfalt çalışmalarına başlandı. Genişliği ortalama 7 metreye çıkarılan grup yolunda asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltan yeni güzergâhta çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki birçok mahalleye ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım kolaylığı sağlanacak.
Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterde sathi asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek ve güçlendirmek için ulaşım yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen noktalardan birisi de Onikişubat ilçesi Maksutlu Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yeni güzergâh oldu.

Ahir Dağı’nı aşarak Maksutlu Mahallesi’ne ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde genişletme ve zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sathi asfalt çalışmalarına başlandı. Genişliği ortalama 7 metreye çıkarılan grup yolunda asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltan yeni güzergâhta çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki birçok mahalleye ve devamında Bertiz bölgesine ulaşım kolaylığı sağlanacak.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.