Mahir Ünal, Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır!

POLİTİKA 29.10.2022 - 15:40, Güncelleme: 29.10.2022 - 15:40
 

Mahir Ünal, Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır!

Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalacağını söyledi.

Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, Cumhuriyetin 99. Yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.  Mahir Ünal, “Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum.” Dedi. İşte Ünal’ın o açıklaması:  “#TürkiyeYüzyılı şafağında, ilelebet payidar kalacak olan Cumhuriyetimiz 99 yaşında. Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”   Fısıltı haber – politika   
Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalacağını söyledi.

Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, Cumhuriyetin 99. Yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 

Mahir Ünal, “Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum.” Dedi.

İşte Ünal’ın o açıklaması: 

“#TürkiyeYüzyılı şafağında, ilelebet payidar kalacak olan Cumhuriyetimiz 99 yaşında. Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”

 

Fısıltı haber – politika 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.