Mahçiçek, belediye başkanlarına EXPO 2023’e ilişkin bilgiler verdi!

YEREL HABERLER 24.11.2022 - 20:46, Güncelleme: 24.11.2022 - 20:46
 

Mahçiçek, belediye başkanlarına EXPO 2023’e ilişkin bilgiler verdi!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 23 Nisan 2023’de açılışını gerçekleştireceklerini EXPO 2023’e ilişkin bilgiler vererek, hedeflerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve ilçe belediye başkanlarıyla EXPO 2023 Sergi Alanı’nda bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 23 Nisan 2023’de açılışını gerçekleştireceklerini EXPO 2023’e ilişkin bilgiler vererek, hedeflerini anlattı.  Belediyeler için tahsis edilen alanları yerinde gösteren Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ın birlik ve beraberlik içerisinde EXPO 2023’e sahip çıkacağına inandığını belirtti. Kahramanmaraş’ın tüm kesimleriyle çeşitli programlar aracılığıyla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, hayalin gerçeğe dönüştüğü dev projede sona gelmenin haklı gururuyla anlatıyor.  Mahçiçek, bu kez ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş’in yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ile EXPO 2023 Sergi Alanı’nda bir araya geldi. Burada misafirlerine EXPO 2023 Sergi Alanı’nda gelinen son noktayı anlatarak, Büyükşehir ile ilçe belediyelerine tahsis edilen alanları yerinde gösteren Başkan Mahçiçek, yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu. Gezide kendilerine tahsis edilen alanda incelemelerde bulunarak Başkan Mahçiçek’ten bilgiler alan davetliler ise geliştirdikleri projeleri hızlı şekilde hayata geçireceklerini belirtti.  Program Başkan Mahçiçek’in davetlilerinin sorularını yanıtlamasıyla devam ederken, alan gezisinin ardından toplu hatıra fotoğrafları çekildi.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 23 Nisan 2023’de açılışını gerçekleştireceklerini EXPO 2023’e ilişkin bilgiler vererek, hedeflerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve ilçe belediye başkanlarıyla EXPO 2023 Sergi Alanı’nda bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 23 Nisan 2023’de açılışını gerçekleştireceklerini EXPO 2023’e ilişkin bilgiler vererek, hedeflerini anlattı. 

Belediyeler için tahsis edilen alanları yerinde gösteren Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ın birlik ve beraberlik içerisinde EXPO 2023’e sahip çıkacağına inandığını belirtti.

Kahramanmaraş’ın tüm kesimleriyle çeşitli programlar aracılığıyla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, hayalin gerçeğe dönüştüğü dev projede sona gelmenin haklı gururuyla anlatıyor. 

Mahçiçek, bu kez ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş’in yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ile EXPO 2023 Sergi Alanı’nda bir araya geldi.

Burada misafirlerine EXPO 2023 Sergi Alanı’nda gelinen son noktayı anlatarak, Büyükşehir ile ilçe belediyelerine tahsis edilen alanları yerinde gösteren Başkan Mahçiçek, yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

Gezide kendilerine tahsis edilen alanda incelemelerde bulunarak Başkan Mahçiçek’ten bilgiler alan davetliler ise geliştirdikleri projeleri hızlı şekilde hayata geçireceklerini belirtti. 

Program Başkan Mahçiçek’in davetlilerinin sorularını yanıtlamasıyla devam ederken, alan gezisinin ardından toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.