Magarsus'un yayın tarihi belli oldu! Peki, konusu nedir?

DİZİ - FİLM 04.07.2023 - 20:46, Güncelleme: 04.07.2023 - 20:46
 

Magarsus'un yayın tarihi belli oldu! Peki, konusu nedir?

Magarsus dizisinin afişi ve yayın tarihi belli oldu. Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

Magarsus dizisinin afişi ve yayın tarihi belli oldu. Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar... Blutv'de yayınlanacak olan Magarsus dizisinin merakla beklenen afişi ve yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yer aldığı dizi, ilk iki bölümüyle 10 Ağustos'ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Magarsus dizisinin konusu  Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus dizisi 10 Ağustos'ta ilk iki bölümüyle yayınlanacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yanı sıra Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı, Murat Baykan ve Ercan Kesal yer alıyor.  
Magarsus dizisinin afişi ve yayın tarihi belli oldu. Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

Magarsus dizisinin afişi ve yayın tarihi belli oldu.

Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

Blutv'de yayınlanacak olan Magarsus dizisinin merakla beklenen afişi ve yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yer aldığı dizi, ilk iki bölümüyle 10 Ağustos'ta izleyicilerin karşısına çıkacak.

Magarsus dizisinin konusu 

Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus dizisi 10 Ağustos'ta ilk iki bölümüyle yayınlanacak.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yanı sıra Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı, Murat Baykan ve Ercan Kesal yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.