Ligden çekilen takımlara bonus ödenecek!

SPOR 23.02.2023 - 18:38, Güncelleme: 23.02.2023 - 18:38
 

Ligden çekilen takımlara bonus ödenecek!

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından 10 kulüp ligden çekildi. İşte detaylar…

TFF’nin Süper Lig ekiplerinden Gaziantep ve Hatayspor'a jest yaparak sezonun geri kalanında iki takımada beraberlik bonusu ödemeye devam edeceği belirtildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'ya ligin sonuna kadar beraberlik bonusu ödenecek. TFF'nin bu kararı sosyal medyada da büyük alkış alırken, bu şekilde maddi anlamda kulüplere de destek verilmiş olacak. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den toplam 9 takım ligden çekildi. Süper Lig'den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Toto 2. Lig'den Adanaspor, Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig'den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Lig'den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun kalan kısmında mücadeleye çıkmayacak.   
Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından 10 kulüp ligden çekildi. İşte detaylar…

TFF’nin Süper Lig ekiplerinden Gaziantep ve Hatayspor'a jest yaparak sezonun geri kalanında iki takımada beraberlik bonusu ödemeye devam edeceği belirtildi.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'ya ligin sonuna kadar beraberlik bonusu ödenecek. TFF'nin bu kararı sosyal medyada da büyük alkış alırken, bu şekilde maddi anlamda kulüplere de destek verilmiş olacak.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den toplam 9 takım ligden çekildi.

Süper Lig'den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Toto 2. Lig'den Adanaspor, Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig'den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Lig'den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun kalan kısmında mücadeleye çıkmayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.