Lezzet durakları her cumartesi Aksu TV’de!

AKTÜEL 28.11.2021 - 16:21, Güncelleme: 28.11.2021 - 16:21
 

Lezzet durakları her cumartesi Aksu TV’de!

Kahramanmaraş’ın turizm elçisi Gökhan Büyükdereli’nin hazırlayıp sunduğu “Lezzet durakları” her cumartesi Aksu TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Kahramanmaraş gastronomi ve turizm derneği başkanı ve Germenicia otel yönetim kurulu başkanı Gökhan Büyükdereli’nin hazırlayıp sunduğu “Lezzet durakları” her cumartesi saat 20.15 de Aksu TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İzleyicilerden tam not alan program şehrin lezzet duraklarını ekrana getirerek farkındalık oluşturuyor.  Program hakkında kısa bir açıklama yapan Büyükdereli, “Şehrin turizmini geliştirmek için kültür, tabiat, tarih, gastronomi algısını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu programda şehrimizin unutulan mekanlarını ekranlara taşıyoruz.”diye konuştu.  Lezzet durakları her cumartesi 20.15 de Aksu TV’de    
Kahramanmaraş’ın turizm elçisi Gökhan Büyükdereli’nin hazırlayıp sunduğu “Lezzet durakları” her cumartesi Aksu TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Kahramanmaraş gastronomi ve turizm derneği başkanı ve Germenicia otel yönetim kurulu başkanı Gökhan Büyükdereli’nin hazırlayıp sunduğu “Lezzet durakları” her cumartesi saat 20.15 de Aksu TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

İzleyicilerden tam not alan program şehrin lezzet duraklarını ekrana getirerek farkındalık oluşturuyor. 

Program hakkında kısa bir açıklama yapan Büyükdereli, “Şehrin turizmini geliştirmek için kültür, tabiat, tarih, gastronomi algısını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu programda şehrimizin unutulan mekanlarını ekranlara taşıyoruz.”diye konuştu. 

Lezzet durakları her cumartesi 20.15 de Aksu TV’de

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.