KYS’nin İstihdam Desteği Ödüllendirildi

16.10.2019 - 16:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

KYS’nin İstihdam Desteği Ödüllendirildi

Kahramanmaraş’ın en büyük Catering firmalarından olan KYS Catering, 2019 yılında hükümetin başlattığı istihdam seferberliğine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren 9 firma ile birlikte istihdama katkı ödülünü teslim aldı.   Teknik ve fiziki yatırımlarla, personel eğitimi ve istihdam konularına büyük destek veren KYS Catering, alanında Türkiye’nin en iyi firmaları arasına girmeyi başlardı.   Bu başarısını da ödüllerle taçlandıran KYS Catering, 2019 yılında yüzde 247’lik bir büyüme gerçekleştirerek de bir ilgi başardı.   Kahramanmaraş’ta istihdama katkı sağlayarak büyümeyi sürdüreceklerini dile getiren KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, ödül töreni sonrasında bir değerlendirme yaptı. Azaplıoğlu, hedeflerinin güvenilir, güçlü ve daima büyüyen bir şirket olmak olduğunu kaydetti.  
Kahramanmaraş’ın en büyük Catering firmalarından olan KYS Catering, 2019 yılında hükümetin başlattığı istihdam seferberliğine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde düzenlenen ödül töreninde KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren 9 firma ile birlikte istihdama katkı ödülünü teslim aldı.

 

Teknik ve fiziki yatırımlarla, personel eğitimi ve istihdam konularına büyük destek veren KYS Catering, alanında Türkiye’nin en iyi firmaları arasına girmeyi başlardı.

 

Bu başarısını da ödüllerle taçlandıran KYS Catering, 2019 yılında yüzde 247’lik bir büyüme gerçekleştirerek de bir ilgi başardı.

 

Kahramanmaraş’ta istihdama katkı sağlayarak büyümeyi sürdüreceklerini dile getiren KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, ödül töreni sonrasında bir değerlendirme yaptı. Azaplıoğlu, hedeflerinin güvenilir, güçlü ve daima büyüyen bir şirket olmak olduğunu kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.