KYK ödemeleri geri verilecek mi? İşte detaylar…

EKONOMİ 10.03.2023 - 13:54, Güncelleme: 11.03.2023 - 11:29
 

KYK ödemeleri geri verilecek mi? İşte detaylar…

Kahramanmaraş depremlerinin ardından üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesine karar verilmişti. KYK yurtları da depremzedelere tahsis edildi.

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeni ile KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, üniversitelerde uzaktan eğitime geçirme kararının alınması ile evlerine gönderilmişti.  Birçok üniversite öğrencisi yurtlar için ödedikleri şubat ayı tutarlarının kendilerine geri iade edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı. Depremlerin üzerinden bir aylık süre geçtikten sonra konuya dair açıklamalar Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı. Şubat ayı ödemesini gerçekleştiren üniversite öğrencileri, uzaktan eğitime geçilmesi neticesinde ödedikleri tutarın kendilerinin ne zaman iade edileceğini merak ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu,“Sevgili gençler, GSB yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri İade ediliyor. 20 Şubat itibari ile yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise, hiçbir ücret ödemeyecektir.’’ Dedi.  
Kahramanmaraş depremlerinin ardından üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesine karar verilmişti. KYK yurtları da depremzedelere tahsis edildi.

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeni ile KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, üniversitelerde uzaktan eğitime geçirme kararının alınması ile evlerine gönderilmişti. 

Birçok üniversite öğrencisi yurtlar için ödedikleri şubat ayı tutarlarının kendilerine geri iade edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Depremlerin üzerinden bir aylık süre geçtikten sonra konuya dair açıklamalar Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı.

Şubat ayı ödemesini gerçekleştiren üniversite öğrencileri, uzaktan eğitime geçilmesi neticesinde ödedikleri tutarın kendilerinin ne zaman iade edileceğini merak ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu,“Sevgili gençler, GSB yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri İade ediliyor. 20 Şubat itibari ile yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise, hiçbir ücret ödemeyecektir.’’ Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.